2777
2789
عنوان

کیا ایتا دارن

73 بازدید | 14 پست

دیروز رفتم داخل ایتا  دیدم خود به خود خودش از برنامه اومده بیرون حالا هر چی شماارمو میزنم  میگ  رمز تایید دو مرحله رو بزن .هر چی میزنم نمیاره میگ اشتباهه چیکار کنم حالا 😭😭😭کلی اطلاعات داشتم تو ایتا

تعلیق شدی

لم دادم وسط یه بیخیالی مطلق..                                              کاربر جدید نیستم کاربری اولم@minalmpp..کاربری دوم@mannnamohamadi..کاربری سومم@دختره_نی_نی_یار...کاربری مشترکه با خواهرم مانا..فضای سایتو سمی نکنید تا یه تایم کوچیکی راحت بگذرونیم..باهم دیگه مهربون باشیم♥️🌈

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

از ایتا ؟  چرا اخه حالا چی میشه ؟   ایمیل ام نزدم ک کد بده بم

بعده ۳۰ روز میتونی بری شاید فش دادی یا چیز بد فرستادی

لم دادم وسط یه بیخیالی مطلق..                                              کاربر جدید نیستم کاربری اولم@minalmpp..کاربری دوم@mannnamohamadi..کاربری سومم@دختره_نی_نی_یار...کاربری مشترکه با خواهرم مانا..فضای سایتو سمی نکنید تا یه تایم کوچیکی راحت بگذرونیم..باهم دیگه مهربون باشیم♥️🌈
نه ب جان خودم . فقط تو کانالا میرفتم و فایل دانلود میکردم هیچ کار بدی نکردم .

ای وای زنگ بزن پشتیبانی

خودت گذر گزاشتی؟ اگ خودت گزاشتی ک هیچ اگ یکی دیگ گزاشته ایتات هک‌شده

یادم نیس ولی فک کنم خودم گزاشتم . چون بلاخره هر کی بخاد ایتامو نصب کنه باید کد داشته باشه ک من کد ب کسی ندادم