چله بگیر و روزی صد صلوات برا سلامتی امام زمان علیه السلام بفرست و دعا کن که خدا زندگی خوب و مؤمنانه آی نصیبت کنه
برا بحث نیومدیم،انشاالله برای رضای خدا.جواب ابلهان خاموشی. من آنچه شرط بلاغست با تو میگویم تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال. در هر حالی خدا رو فراموش نکنیم ، برای خوشنودی خدای مهربون کار کنیم ، نه برا دل خودمون و نه برای دل دیگران. که این است آخر عرفان .
برا بحث نیومدیم،انشاالله برای رضای خدا.جواب ابلهان خاموشی. من آنچه شرط بلاغست با تو میگویم تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال. در هر حالی خدا رو فراموش نکنیم ، برای خوشنودی خدای مهربون کار کنیم ، نه برا دل خودمون و نه برای دل دیگران. که این است آخر عرفان .
پارسال ۲۲ روز خوندم چندین سوره رو بعدش امتحانام شروع شد نتونستم تموم کنم بازم شروع میک ...
چله صلوات خیلی راحت و انشالله کار گشاست بیاری امام زمان عج الله تعالی فرجه الشریف
منتها ادامه دار باشه بازم میگم خسته نشو
نمازت رو هم بخون