2777
2789
عنوان

IVIG

7085 بازدید | 18 پست

وقت همگی بخیر

اول از همه این عرض کنم بنده ۳ عدد از این سرم که ساخت شرکت بایوتست آلمان هست تو یخچال خونه دارم چون حتما باید تو یخچال نگهداری بشه و در ضمن تا برج ۹ سال ۲۰۲۳ تاریخ انقضا داره اگر کسی پیدا نکرد و خواست به قیمت پایینتر از چیزی که ۲ سال پیش خریدم تقدیم میکنم تا دوستانی که نیاز دارند استفاده کنند ممنونم که وقت میزارید قطعا اصلاعاتی که میدم به دردتون خواهد خورد ، شک نکنید 

خواستم به دوستان کمی اطلاعات در مورد سرم IVIG بدم تا با این داروی معجزه گر بیشتر آشنا بشیم . این دارو برای درمان سرطان ، کرونا ، خانم هایی که باردار نمیشن یا موقع بارداری در ماه دوم قلب نوزاد تشکیل نمیشه یا سقط مکرر دارند ، کسانی که دچار کمبود یا نقص ایمنی بدن هستند یعنی اگر جایی از بدن این افراد زخم بشه بسیار زمان میبره تا خوب بشه البته سطحی و بیماری های خاص میباشد به دلیل همین تولید به نسبت کمی در کارخانه های داروسازی دنیا داره و البته قیمت بالایی نسبت به داروهای دیگه که مخصوص بیماران خاص هست . 

بهترین سازنده این سرم شرکت بایوتست کشور آلمان میباشد ، البته هندی و شرکت های دیگه هم ساختند اما مثال میزنم بهتر متوجه بشید تاثیر داروی ساخت آلمان چقدر فرق داره . فرق این دوتا مثل این میمونه یک مسافت ۴۰۰ کیلومتری با مینی بوس بنز برید یا با لکسوس . هر دو به سمت مقصد میرن اما معلوم نیست مینی بوس برسه ! سالم برسه یا اصلا نرسه ! 

آلمانی کاملا تاثیر معجزه وار داره و هر سه عدد هندی شاید به اندازه یک آلمانی تاثیر بگذاره . من چون خودم مصرف کننده این دارو به مدت ۶ ماه بودم اونم ماهی سه عدد و انقدر دنبال این دارو گشتم که این اصلاعات از کشورهای مختلف به دست اوردیم . 

همسرم برای تهیه ۱۸ عدد برای ۶ ماه اول بارداریم به کشورهای آلمان ، مالزی ، قطر ، هند و چین سفر کرد تا این داروهارو تهیه کرد چون واردات این دارو قاچاق هست و ما با نامه ای که داشتیم و بنده جز بیماران خاص بودم باز با بدبختی وارد کردیم حتی یک بار همسرم از آلمان ۶ عدد خریده بود موقع برگشت تو فرودگاه قطر سه عددش گرفتن و پس ندادن و تازه به جرم قاچاق نزدیک بود حبس بکشه بیچاره . پس فکر نکنید این اطلاعاتی که دارم عرض میکنم به راحتی به دست اومده ، اصلا اینطور نیست تازه برای ۱۸ عدد حدودا فکر کنم ۲ سال پیش ۱۱۰ میلیون پرداخت کردیم فقط پول سرم هارو . هزینه رفت و آمد به کنار ، که ما حدودا تا پسرم به دنیا بیاد تقریبا ۷۵۰ میلیون خرج کردیم . چون خودتون اطلاع دارید روزی ۲ بار تا ۳ بار باید تزریق انجام بدید که نیاز هست یا پرستاری کسی بیاد منزل یا با وضعی که دارید یک نفر روزی چند بار در ساعت های مختلف روز شمارو ببره تا تزریق هاتون انجام بدید تازه تزریق سرم ها که خودش داستان دار هست چون جایی تزریق نمیکنند فقط بیمارستان های خصوصی و با مبلغ زیاد انجام میدن چون طی یکی دو ساعت تزریق مدام باید ضربان قلب و فشار شما چک بشه و مراقب باشند . وقتی به ماه های اخر میرسی کار تازه سخت تر میشه رفت و امد و منتظر موندن تو درمانگاه ها یا بیمارستان ها . سرتون درد اوردم بگذریم

امیدوارم خانم هایی که نتونستن تا الان باردار بشن با این دارو بتونند طعم بسیار لذت بخش و رویایی بچه دار شدن بچشه . ما ۱۰ سال تلاش کردیم و بالاخره موفق شدیم چون نا امید نشدیم ولی ای کاش این غول مرحله آخر همون چند سال پیش انجام میدادیم که این همه اذیت نشیم و جوونیمون از دست نمیدادیم . دوستان حتما با پزشک خودتون مشورت کنید که از این دارو استفاده کنید و الکی چندین سال عمرتون هدر ندید مثل ما . 

در ضمن اگر کمکی در مورد تهیه این سرم یا داروهای مشابه از بنده ساخته بود خوشحال میشم کمک دوستان کنم . این شمارم 09359665656 در خدمتتون هستم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.