2777
2789
عنوان

گردن

252 بازدید | 7 پست

خانومایی ک کودک دارن .دخترم یه ماه پیش سرما خورده بود یه چیزی اندازه تیله دراومد زیر گوشش تو گردنش همون جای لوزه .سونو بردم نوشت غدد لنفاوی ری اکتیو دکتر حلق بردم گفت لوزش ورم کرده هر کی یه طوری .امروز بردم اطفال گفت باید نمونه برداری بشه ... موندم اصلا .کیا این تجربه داشتن. یک ماهه هنوز اونجاس نرفته.آزمایش خون هم همه چی نرمال بود

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقط ۴ سالشه .اونم امروز دکتر متخصص اطفال گفت ببر نمونه 😭

عفونت کرده دیگه روغن نباتی چرب کنید و با ی پارچه ببندید و آروم و آروم ماساژ بدید تا احساس داغی کنه بعدم اگه امکانش هست دمنوش گرم هم بهش بدید

که جهان رنج بزرگیست،نگارا تو بخند  
فقط ۴ سالشه .اونم امروز دکتر متخصص اطفال گفت ببر نمونه 😭

ری اکتیو که میگن کلا بی خطره و خود به خود میره

من خودم کشاله ران راستم چند گره لنفاوی متورم شده ، تو سونو ننوشت ری اکتیو ، فقط نوشت احتمالا التهابی

دکتر عفونی یه عالمه آزمایش خون نوشت خداروشکر جوابشون منفی بود ، ولی الان یه ماهه که درد دارم ، اصلا نمیدونم درد خودِ اون گره هاست یا این گره به بفت های اطراف فشار میاره که باعث درد میشه، یه هفته است آنتی بیوتیک میخورم خوب نشدم، امروز یه دکتر دیگه رفتم سونو نوشت گفت احتمالا فتقه! نمیدونم والا هر کی یه چیزی میگه، یه دکتر هم گفت داروهاتو بخور خوب نشدی باید نمونه برداری شه 😭😭😭😭😭