2777
2789

دیگه خسته شدم انگاری اخر خطه..۲۳ سالمه بچه طلاقم پدر مادرم به هر طریقی که تونستن به روحو روانم تجاوز کردن هر اتفاقی که بگین تو خونمون افتاده مامانم دوبار از دست بابام خودکشی کرد چند سال پیش  بابام دست بزن داشت مادرمو کتک میزد اکثر روزا هیچی نداشتیم برا خوردن حتی خرجمونو نمیدا.....تو محیط کوچیک و با فرهنگ داغون بزرگ شدم حتی اونجا بد میدونستن دختر از خونه بباد بیرون با مادرم از دست پدرم اومدیم شهر بزرگ با هزار سختی و مشقت چن ساله من پشت کنکورم اونم رشته انسانی..خنگ نیستم ولی هر روز یه مشکل بزرگ به مشکلاتمون اضافه میشه با این که دلم میخواست فرهنگیان قبول بشم ولی اعصاب درس خوندنم ندارم دیگ کار هم پیدا نکردم تا الان سابقه کارم ندارم افسرده افتادم گوشه خونه دستو دلم ب هیچ کاری نمیره شاید دو هفته از خونه بیرون نرم حتی..خواستگارم ندارم که ازدواج کنم حتی .. ۸۰ روز تا کنکور مونده کاش یه معجزه ای میشد گرفتاریام کم میشد میتونستم درس بخونم دیگه زمانی هم نمونده نمیتونم به فرهنگیان امیدی داشته باشم چون شهرمون حداقل رتبه  ۲ هزار میخواد برا معلمی  فقژ خواستم درد و دل کنم در نهایت میتونم بگم لعنت خدا و زمینو زمان بر پدر و مادر بد.....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هوففففف هممون ترررر زدیم از دست این زندگی هرکسی به هر نحوی

بدشم اعتماد به نفستو ببر بالا درستو بخون امید وارم که موفق بشی بد شم خواستگار ندارم ینی چی مگه اون ازدواج کرده ها چیکار کردن که مجددا ازدواج کنن چیکار کنن تو با این وضعیتی که الان توش هستی ینی افسرده اعتماد به نفس پایین ازدواج هم کنی باز حس بدی داری پس سعی کن افکار ات خودتو کنترل کنی بقیش حله

من از تمام دنیا شبی بریدم تو را که دیدم❤
چ طور اعتماد به نفس داشته باشم با این وضعیت...اگرم داشته باشم کاذبه...

چرا کاذب مگه وضعیتت چیه پدر مادرت هم سیر خوبی برا هم نبودن جدا شدن اصلا ارتباطی به تو نداره تو فامیل ما هست دختره ۱۷ سالشه جدا شده اصلا هم عین خیالش نیس اعتماد به نفسش هم بالاست

من از تمام دنیا شبی بریدم تو را که دیدم❤
گشتم پیدا نکردم انگار همه درا ب روم بستی

اول شرایطتو بپذیر و بعد به تغییر فکر کن عزیزم.من یکی لز دوستام فرزند طلاق بود همش میگفت زندگیم فلانه و هیچکی نمیگریتم و فلان و شکرحدا ازدواج کرده و همسرش واقعا خوبه...دیدتو عوض کن 

امیدوارم بهترینا برات رقم بخوره

خودت باش با وجدانی بیدار🌱

اول شرایطتو بپذیر و بعد به تغییر فکر کن عزیزم.من یکی لز دوستام فرزند طلاق بود همش میگفت زندگیم فلانه ...

عوض کردم بعضی وقتا ازین وضعیت به ستوه میام سعی میکنم مثبت نگاه کنم ولی هیچ اتفاق خوبی برام نیفتاده تا الان

عوض کردم بعضی وقتا ازین وضعیت به ستوه میام سعی میکنم مثبت نگاه کنم ولی هیچ اتفاق خوبی برام نیفتاده ت ...

تغییر ک یهویی نمیشه.بمرور زمان.مطمئنا هممون گاهی از شرایط سختی ک داریم به ستوه میایم ولی باید گذروند و سربلند اومد بیرون ازش

خودت باش با وجدانی بیدار🌱

بخدا که منم کل زندگیم همین شرایطی رو داشتم که داری هم سن منم هستی فقط شانست گفته از پدرت جدا شدین و میتونی یه زندگی درست حسابی داشته باشی بدبختی من هنوز دارم تو همچین خونواده ای زندگی میکنم و هرروز به خودکشی فکر میکنم از دانشگاهی انصراف دادم ک دوباره کنکور بدم ولی اصلا از نظر روحی نمیتونم نمیدونم باید چیکار کنم