2821
2789
عنوان

گردن دخترم

252 بازدید | 11 پست

خانومایی ک کودک دارن .دخترم یه ماه پیش سرما خورده بود یه چیزی اندازه تیله دراومد زیر گوشش تو گردنش همون جای لوزه .سونو بردم نوشت غدد لنفاوی ری اکتیو دکتر حلق بردم گفت لوزش ورم کرده هر کی یه طوری .امروز بردم اطفال گفت باید نمونه برداری بشه ... موندم اصلا .کیا این تجربه داشتن. یک ماهه هنوز اونجاس نرفته.آزمایش خون هم همه چی نرمال بود

خواهر منم بعد سرماخوردگیش اینجوری شد چن سال پیش ۲۰سالشبود

ولی درش آورد البته خوش خیم بودا

^تیارا^ هستم👀عزیزان این اکانت اکثرا دست خود من هست اما۲نفر دیگه هم کارها استفاده میکنن ازش💜اگر  با خودم کاری داشتین درخواست بدین💜لطفا منو تو تاپیکهای قرآنی صدا بزن💫💜از نظر من اگه همه چیو با رنگ بنفش تصور کنی دنیات قشنگ تره💜با اینکه یه شهریوری احساساتیم عاشق زمستونم ❄ خدایا مرسی که همیشه کنارمونی💜😍 نی نی سایت رو خدا بهمون داد تا تو هر حالی نزدیک تر از هرکسی که نزدیکمونه به هم دیگه باشیم پیش هم باشیم...🥺💜💜💜دوستتون دارم نی نی سایتیا❣

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

واسه عفونت گلوش بوده ولش کن طفلیو خودش کم کم میره

من تجربشو دارم

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
واسه عفونت گلوش بوده ولش کن طفلیو خودش کم کم میره من تجربشو دارم

برا شما اتفاق افتاده؟آخه خیلی هم سفته دست میزنم .از نگرانی میمیرم فقط.چند وقت طول کشید تا بره برا شما؟

برا شما اتفاق افتاده؟آخه خیلی هم سفته دست میزنم .از نگرانی میمیرم فقط.چند وقت طول کشید تا بره برا شم ...

من داداشم گرفت که بهش مرتب چرک خشک دادن کم کم رفت کلا

ولی من خودم یه بار عفونت شدید گلو گرفتم خیلی ورم کرد چون من لوزه ام دارم؛ بعد که بهتر شدم دیگه دارو نخوردم هنوزم یه کوچولو دست میزنم هس چندساله ولی طوری نیس

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
دکتر گفت درش بیاره؟

بله چون قرص ویتامین از بین نرف

^تیارا^ هستم👀عزیزان این اکانت اکثرا دست خود من هست اما۲نفر دیگه هم کارها استفاده میکنن ازش💜اگر  با خودم کاری داشتین درخواست بدین💜لطفا منو تو تاپیکهای قرآنی صدا بزن💫💜از نظر من اگه همه چیو با رنگ بنفش تصور کنی دنیات قشنگ تره💜با اینکه یه شهریوری احساساتیم عاشق زمستونم ❄ خدایا مرسی که همیشه کنارمونی💜😍 نی نی سایت رو خدا بهمون داد تا تو هر حالی نزدیک تر از هرکسی که نزدیکمونه به هم دیگه باشیم پیش هم باشیم...🥺💜💜💜دوستتون دارم نی نی سایتیا❣

ببین دکتر محمد سراج خیلی خوبه مشاوره انلاین تصویری هم داره دیگهنیاز نیست هی ببریش تا مطب و این داستانا که استرس بکشید میتونی انلاین هم مشاوره کنی اگه نیاز بود بری ولی دکتر خیلی خوبیه ماهره حتما کمک بگیر به نظرم ازش

2824
2823
2791
2779
2792