2777
2789
عنوان

یه لحظه بیاین

62 بازدید | 10 پست

الان دقیقا خدا کجاست کیا رو شفا میده واسشون معجزه میکنه چقدر دعا کنم چقدر صدقه بدم بابا منم آدم دلم نمیخواد بابای گلمو ازدست بدم من بدون بابام هیچم یکسال ونیم داره شیمی درمانی میشه پس چرا دارو جواب نمیده پس کیا شفا پیدا میکنن من که هر بیمار سرطانی بودن مردن وای من نمیتونم دارم دق میکنم 😪😪😪😪😪😪  

مگه نمیگن دعای روزه دار اجابت میشه پس کو سال دوم من دارم زار میزنم چرا اصلا بمن نگاه نمیکن😔😪😪😪😪😪

من عاشق باباممم خسته شدم امروز  نا امیدی توی چشماش دیدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا پدرت شفا بده عزیزمممم 🙏

خدایا تو زیباترین حضور زندگی منی💞(سلام بر ابراهیم) مردی از تبار نور و ایمان که در سخت ترین شرایط زندگیم ناجی من شد🌸🤚برای روح این شهید بزرگوار یک صلوات بفرست عزیزی که داری امضام می‌خونی ان شاالله حاجت روا باشی 🌹🙏

سلام عزیزم خوبی.خدا به دلت ارامش‌بده سایه پدرت بالا سرت باشه.این همه بی تابی نکن.خیلی سخته میدونم.اما بجای این‌کارا براش دعا بخون قران‌ بخون خدا میخواد صبر شما هارو بسنجه.همیشه بنده های خوبشو با عزیزاشون امتحان میکنه.

خدا دقیقا انسان را با چیزهایی که خیلی دوست داره امتحان می‌کنه ! 🥺 باید راضی بود به رضای خدا ، هر چند خیلی مشکله ،منم درگیر یه جور دیگه امتحان هستم ، ایشالا خدا بیمارت و همه بیمار ها و مشکل دارها و گرفتارها را کمک کنه 

خدایا تو زیباترین حضور زندگی منی💞(سلام بر ابراهیم) مردی از تبار نور و ایمان که در سخت ترین شرایط زندگیم ناجی من شد🌸🤚برای روح این شهید بزرگوار یک صلوات بفرست عزیزی که داری امضام می‌خونی ان شاالله حاجت روا باشی 🌹🙏
دیگه نمیتونم بخدا

همه ادما روزهای سخت داریم.منم داشتم روزهای که جونم رفت همرم رفت خدا داشت بچمو اذم میگرفت اما فقط تلاش کردم‌صبور باشم و قوی باشم سخته خیلی خیلی سخت.اما خدا همه چیز این دنیا تمانته دست ماست و بخواد اذمون میگیره