2777
2789
عنوان

نامزدم گفت من همینم که هستم

989 بازدید | 31 پست

دیشب مهمونی خونه ی دوستم دعوت بودم شوهر دوستم خیلی مرد خوبیه بنده خدا همه کار برای خوشحالی خانومش میکنه رفته بود خونه ی مادرش تاما راحت باشیم شب هم خانومش زنگ زد بیا فلانی رو برسون خونشون اومد نیم ساعت جلوی در وایساده بود اصلا صداش هم درنمیومد بعد من به نامزدم گفتم بنده خدا فلانی صداش درنیومد جلوی درمونده بود درحالی که چند روز پیش من خودم با ماشین خودم رفتم دنبالش زنگ کجایی گفتم دارم میام تو راه بودم بعد نهایتش پنج دیقه اونجا منتظر وایساده بود اومد نشست توماشین قیافه گرفت وقهر کرد که چرا دیر اومدی میخواستم برگردم خونمون وبعد من یکم جو عوض کردم دفعه ی اولشم نبود این رفتارش منم گفتم بیچاره دوستت تو ماشین منتظر نشسته بود صداشم درنیومد گفت اون اونه منم اون نیستم شروع کرد قهر کردن واین حرفا همش میگه تو دعوا راه میندازی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخلاق همه یکی نیس،حالا اگ شوهرت میگف اون خانومه دیدی چقد کدبانو بود ت بدت نمیاد؟ قهر نمیکنی؟ ناراحت نمیشی؟

با منی ک بخاطر شوخی سیزده بدر تعلیق شدم حرف از تعلیق نزن ک دلم میگیره  ما ک میدونیم از بس دروغ بافتی میگی کاربریم دست ۵ نفره ولی ماهم بخاطر این اومدیم این سایت ک دروغ بشنویم و قوه تخیلمون بره بالا حلالت داداش  اگ بحث کردیمو دیگ ریپ نزدم بدون حیف دونستم واسه ت انگشتای نازنینم تایپ کنن

عزیزم همه شبیه هم نیستن ..هر کسی یه اخلاقی داره همسر دوستت صبوره دلیل نمیشه شوهرت هم اونجوری باشه شاید همسرت یه خوبی هایی داشته باشه که کسی دیگه نداشته باشه اصلا  خودت  همسرت بعد ها فرزندت رو با کسی مقایسه نکن  

خب

اخلاقش یه جوریه که همیشه منو متهم همه چی میدونه اصلا فکر نمیکنه خودش مشکل داره میگم اخلاقت تنده قبول نمیکنه یه جوری شده که من همش باید بهش توجه کنم در حالی که والا از همه نظر مالی شغلی ازش بالاترم من دبال آرامش بودم این شده رو اعصابم همش منو ناراحت میکنه

اخلاقش یه جوریه که همیشه منو متهم همه چی میدونه اصلا فکر نمیکنه خودش مشکل داره میگم اخلاقت تنده قبول ...

من یه نصیحت میکنم بعنوان یه دوست قدر خودتونو بدونید شوهر زیاده شوهر خوب کمه بخدا دوست من فقط زندگیش و ببینی عالی اما من هم خوشگل تر از هر نظر سر اما زندگیامون خیلی فرق داره فقط یادت باشه خودتو حروم نکنی 

برای سلامتی و ظهور حضرت