2777
2789
عنوان

جدایی🥰💔

| مشاهده متن کامل بحث + 336 بازدید | 39 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو خیابون همچین چش چرونییییی میکنه😅💔 همه مردا اینطورین یا فقط اینه

عادی نیست

همه اینجوری نیستن

میخوای دلت خنک شه اولا که باید زبون داشته باشی ‌....حرف نیزنن بشوریشون بزاری کنار...دوم اینکه همون بحث مهریه خودش خیلی خوبه

امیدبذر هویت ماست💚🌱

اسی اینکه ازت ایراد میگیره تقصیر خودته؛ اعتماد بنفس کافی رو نداری؛ خودت گفتی دماغتو دوس نداری جلوش هی میگی باید عمل کنم ؛ آدم وقتی خودشو دوست نداره دیگران هم کم کم علاقشون کم میشه ؛ ولی اون حرف زن دوم و خرجی ندادن خیلی بده ؛ تا نامزدی فکراتو جدی بکن 

میدونی چرا حالم خوبه ؟چون تاحالا از حال خوب کسی حالم بد نشده            بهترین ها رو برای اطرافیانت بخواه ؛خدا خیلی مهربونه ؛ بهترین ها نصیبت خواهد شد   قووووول 
عادی نیست همه اینجوری نیستن میخوای دلت خنک شه اولا که باید زبون داشته باشی ‌....حرف نیزنن بشوریشون ...

اینهمههههههه خودش مادرش بمن بی احترامی کردن تا حالا یه تو بهشون نگفتم ازینجا دارم میسوزم

خدایا مرا هزار امید است و هر هزار تویی😍❤️
اسی اینکه ازت ایراد میگیره تقصیر خودته؛ اعتماد بنفس کافی رو نداری؛ خودت گفتی دماغتو دوس نداری جلوش ه ...

آی قربونت تاپیک قبلیمو خوندی💞..  برا خرج به ننش میرسه ۴ ملیون میره گوشت گوسفند میخره تا مادرش تمام خاله هاش و شام دعوت کنه.. ب من میرسه یه ضد افتاب صد تومنی نداره بخره...

..عید ش..ورت نداشتم بپوشم.😭 با اینکه سال اولم بود  بجا اینکه عیدانه برام بیاره گفت هرچه قد برات خریدم تو دوبرابر باید برام بخری لباس..

ش..‌ورت برام نخرید روز عید با چشمانی اشک الود با پدرم رفتم بازار خریدم

اینهمههههههه خودش مادرش بمن بی احترامی کردن تا حالا یه تو بهشون نگفتم ازینجا دارم میسوزم

ببخشیدا ولی حقته بسوزی واقعا چرا عن نزدی ب هیکلشون وقتی اینطور باهات رفتار میکنن و خودتم اینو میدونیبیییییی اگه بهت میگه آرایش یا چهره تو بگو من همینم ک هستم برا خودم خوشگلم دوس ندارم هم آرایش کنم به خودم مربوطه 

بهش میگی آدم بی لیاقت و بیشعوری مثل تو که نه میتونه خرج کنه نه زبونشو نگه داره و بفهمه با ی خانم چطور رفتار کنه باید بره ب درکت اگه تا حالا بهت چیزی نگفتم از مطانت و شعور خودم بوده و طلاق همین و بس فهمیدیییییییییی ؟؟؟

ببخشیدا ولی حقته بسوزی واقعا چرا عن نزدی ب هیکلشون وقتی اینطور باهات رفتار میکنن و خودتم اینو میدونی ...

اره مقصر خودممم ..ینی ب حدی منو خر گیر اوردن مادر شوهرم میگه چقد رژت پررنگه پاکش کن اینطوری نرو بیرون

اره مقصر خودممم ..ینی ب حدی منو خر گیر اوردن مادر شوهرم میگه چقد رژت پررنگه پاکش کن اینطوری نر ...

من هیچی نمبگم فقط میسوزمم.. ولی ازین روز ب بعد میخام بسوزونمشون

ببخشیدا ولی حقته بسوزی واقعا چرا عن نزدی ب هیکلشون وقتی اینطور باهات رفتار میکنن و خودتم اینو میدونی ...

دختر تو خیلی خوبی... عالی گفتی بمولا همین جمله هاتو شات میگیرم بهش میگم.. انقد جواب ندادم زبونم قفل شده انگار

من هیچی نمبگم فقط میسوزمم.. ولی ازین روز ب بعد میخام بسوزونمشون

حرفایی ک من گفتم را بزن به پسره به مادره هم بگو ساده تر از من هیجا پیدا نمیکنی فکر کردی بلد نیستم برگردم بهت چرا خوبشم بلدم ولی احترام سن و سالتو داشتم 

حرفایی ک من گفتم را بزن به پسره به مادره هم بگو ساده تر از من هیجا پیدا نمیکنی فکر کردی بلد نیستم بر ...

واییی عالییی

آی قربونت تاپیک قبلیمو خوندی💞..  برا خرج به ننش میرسه ۴ ملیون میره گوشت گوسفند میخره تا مادرش ...

اووف خیلی خسیس و بی شخصیته؛ یه ش ورت خریدن رو گفته باید برام جبران کنی؟؟ ولش کن بابا ؛ همچین آدمی بعد عروسی نونم زورش میاد بده ؛ هستن خانواده هایی که رسم ندارن تو نامزدی خیلی خرج عروس کنن؛ اعتقاد دارن خرج دختر تو نامزدی با پدره؛ ولی علاوه برخرج نکردن بی ادبم هست

میدونی چرا حالم خوبه ؟چون تاحالا از حال خوب کسی حالم بد نشده            بهترین ها رو برای اطرافیانت بخواه ؛خدا خیلی مهربونه ؛ بهترین ها نصیبت خواهد شد   قووووول