2789

سلام

به نظرتون سه تا آمپول زیادی نیست؟!

اول اینو امتحان کنید نشد آمپول بزنید یا هم برعکس هرکدوم به نظرتون بهتره

دوتا پماد کلوتریمازول ۱ درصد و تریامسینولون استوناید ۰/۱ درصد اینارو باید باهم استفاده کنید خوب می شه کهیر منم مزمن بود روی همه جا زده بود صورت دست پا گوش ولی حواستون باشه اگر منشا التهاب استرس باشه دوباره بر می گرده گرچه مال من همش خوب شد یکی روی آرنجم فقط موند که اونم هی می ره و با استرس شدید می یاد البته گفته باشم مطمئن نیستم مشکل من کهیر بوده یا نه چون یکمی احساس کردم متفاوته ولی پزشک تشخیص کهیر داد و بعد این دو پماد رو تجویز کرد 

می دونستید کشورمون ایران‌ به فرار نخبگان معروفه؟ ولی من به جای نقشه برای فرار می خوام روی ترمیمش کار کنم! شاید بقیه به چشم زندان ببیننش ولی این زندان خونه ی منه و تا پای جون ازش محافظت می کنم  

تاپیکاتون رو خوندم به احتمال زیاد بخش بزرگی از مشکلات پوستی تون به خاطر استرس و وسواس فکری نسبت به این موضوع هست همین که به این موضوع فکر کنید و استرس بگیرید بدنتون بدتر تحریک می شه کهیر خوب نمی شه من یک بار به دلیل استرس زیاد سرخچه گرفتم این پوست و استرس به شدت به هم مرتبط هستن شما از بس داروهای مختلف استفاده کردید باعث شده OCD هم بگیرید! این همون وسواس فکریه نتونید کمش کنید کهیرتون خوب نمی شه 

همین دوپمادی که گرفتم استفاده کنید خیلی توفکرش نرید به مرور خوب می شه اگر خیلی فکر کنید بدن پیام عصبی می فرسته التهاب بیشتر می شه چون ممکنه منشا مشکل پوستیتون بیماری خودایمنی باشه و نه حساسیت عادی یا آلرژی! این جوری با فکر کردن زیادی بهش بدتر می شه

درضمن محل کهیر رو اصلا نخارونید اگر خودتون دست بزنید تا کلی وقت ولتون نمی کنه خارش شدید تر می شه اگر هم خودش احساس خارش به وجود اومد تحمل کنید یا حداقل با ناخن نخارونید با مچ دست یا مشت محکم روشون برید 

می دونستید کشورمون ایران‌ به فرار نخبگان معروفه؟ ولی من به جای نقشه برای فرار می خوام روی ترمیمش کار کنم! شاید بقیه به چشم زندان ببیننش ولی این زندان خونه ی منه و تا پای جون ازش محافظت می کنم  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

منم پارسال داشتم حتما آزمایش بده انقدر دکتر رفتم یکی نگفت که شاید سرخچه باشه تازگی ها آزمایش دادم فهمیدم مبتلا به سرخچهدشده بودم سعی کن زیاد نخارونی و تحریک نکنی که بدتر میشه

انسان ها همان چیزی هستند که در آینه می بینند😎🥺😔
تاپیکاتون رو خوندم به احتمال زیاد بخش بزرگی از مشکلات پوستی تون به خاطر استرس و وسواس فکری نسبت به ا ...

البته حساسیت و آلرژی هم نوعی بیماری خودایمنی هستن ولی ممکنه دلیل بیماری شما یک ذره ی تحریک کننده نباشه بلکه پیام های عصبی مغزتون که ناشی از استرس و فکر زیادی هست باشه

البته ممکنه کل مشکلتون به خاطر این نباشه ولی قطعا در بخشی از اون یا خوب نشدنش دخیله

منم پارسال داشتم حتما آزمایش بده انقدر دکتر رفتم یکی نگفت که شاید سرخچه باشه تازگی ها آزمایش دادم فه ...

بله منم سرخچه گرفتم ولی مال من روی کل بدن بود صورتم پف کرده بود قرمز شده بود با دونه های ریز که برجسته نبودن تقریبا می شه گفت پهن بودن 

ولی عجب چیزی بود رفتم مدرسه دلشون به حالم سوخت چندتا امتحان نوبت اولو ندادم ۲۰ رد کردن ای جان  

البته اینم بی تاثیر نبود که مدیر مدرسمون باردار بود سرخچه برای جنین وحشتناکه باعث عقب افتادگی و مشکلات دیگه می شه 

بله منم سرخچه گرفتم ولی مال من روی کل بدن بود صورتم پف کرده بود قرمز شده بود با دونه های ریز که برجس ...

به من میگفتن حساسیته تازه رفتم آزمایش دادم فهمیدم سرخچه بوده

استاتر اگر واکسن سرخچه رو زدی یعنی سرخچه نیست من به دلایلی مدارکم قاطی شده بود واکسن رو یادشون رفته بود بهم بزنن ولی استرس شدید که گرفتم بیماری رو شد حتما زمینه ای داشته ولی استرس روش کرد 

به من میگفتن حساسیته تازه رفتم آزمایش دادم فهمیدم سرخچه بوده

آها نگاه کنید سریع خوب می شه جاشم نمی مونه برعکس آبله مرغون نگران نباشید فقط اگر هنوز بیماری رو دارید یا تازگیا خوب شدید سعی کنید به خانمای باردار اصلا نزدیک نشید 

آها نگاه کنید سریع خوب می شه جاشم نمی مونه برعکس آبله مرغون نگران نباشید فقط اگر هنوز بیماری رو داری ...

پارسال گرفتم خوب شدم خودم الان باردارم دکترم برام آزمایش شو نوشت فهمیدیم قبلا داشتم ولی خوب شدم 

پارسال گرفتم خوب شدم خودم الان باردارم دکترم برام آزمایش شو نوشت فهمیدیم قبلا داشتم ولی خوب شدم  ...

خب خداروشکر پس مشکلی نیست

ان شاءالله یکی از بهترین نی نیا گیرتون بیاد❤🙏

سلام خوبید ممنون از لطف همگی در واقعیت حساسیت من به دارو هست با مصرف آنتی بیوتیک و مسکن کهیر من شروع شد. قرص تلفست خوردم از شدتش کم شد و چند ماهه نئوتادین مصرف میکنم ولی تاثیری نداشته. پیش یه دکتر پوست رفتم گفت هر پونزده روز یه بتامتازون بزن و صبح و شب لوراتادین و سیتریزین مصرف کنم. دیگه از کهیر خسته شدم.

میدونم از استرس و اعصابه ولی حساسیت هم دارم

مثلا یه بند انگشت بادمجون نمیتونم بخورم