2777
2789
عنوان

رفتار بد خواهرم

454 بازدید | 33 پست

دوستان من مشکلی دارم ،خواهرم عادت داره وهرد حریم آدم بشه مثلا من هیچوقت سمت دوستاش نمیرم که بادوستاش دوست بشم یا داخل فضای مجازی فالوشون کنم ولی خواهر من به دوست من پیام میده درباره من و دوستمو فالو کرده یعنی کلا عادت داره با دوستای من دوست بشه از این کارش متنفرم قرار نیست چون داخل پیج من هست همه دوستامو فالو کنه بنظرتون چیکار کنم ؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودمم میخواستم اینکارو کنم همسرم گفت ولش کن اینجوری فکر میکنه آدم مهمیه ،ولی خب آنفالوشم کنم اون باز ...

بهش تذکر بده وبگو دوست نداری

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود که دلم❤️‍🩹بازدلم❤️‍🩹بازدلم❤️‍🩹دل♥️بشود🥲

خودمم میخواستم اینکارو کنم همسرم گفت ولش کن اینجوری فکر میکنه آدم مهمیه ،ولی خب آنفالوشم کنم اون باز ...

ولی خواهرت چ روی بازی داره😑

وا منو خواهرام با دوستای هم دوستیم 

مگه چه عيب داره؟ 

اگر با دوست جنس مخالفت دوست بشه یا با نامزد یا همسرت کارش اشتباهه 

خواهشا بعضی هاتون من درآوردی هاتون نسبت ندین به سخنان قرآن، اگه مطمئنین سخن قرآنه، اگه راست میگی بگو کدوم آیه تا بریم تفسیر درستش پیدا کنیم..... بارها شده خواستن اعتقاد منو زیرسوال ببرن گفتن خدا تو قرآن گفته وقتی گفتم کدوم آیه دیگه ساکت شدن!!!
بهش تذکر بده وبگو دوست نداری

دقیقا بهش چی بگم؟بگم خواهر من دوست ندارم نزدیک دوستام بشی و لطفا دوست من رو آنفالو کن واز دوستای من فاصله بگیر وارد حریم من نشو ،اینجوری بگم؟

وا منو خواهرام با دوستای هم دوستیم  مگه چه عيب داره؟  اگر با دوست جنس مخالفت دوست بشه یا ...

اونم دوست نه صمیمی 

خواهشا بعضی هاتون من درآوردی هاتون نسبت ندین به سخنان قرآن، اگه مطمئنین سخن قرآنه، اگه راست میگی بگو کدوم آیه تا بریم تفسیر درستش پیدا کنیم..... بارها شده خواستن اعتقاد منو زیرسوال ببرن گفتن خدا تو قرآن گفته وقتی گفتم کدوم آیه دیگه ساکت شدن!!!
دقیقا بهش چی بگم؟بگم خواهر من دوست ندارم نزدیک دوستام بشی و لطفا دوست من رو آنفالو کن واز دوستای من ...

حالا چه اشکالی داره فالو داشته باش،، ولی دوست شدنش خوب نیست،، ماشالا چقد اجتماعی من به زور با دوستای خودم ارتباط میگیرم چه برسه دوست خاهرم 

دقیقا بهش چی بگم؟بگم خواهر من دوست ندارم نزدیک دوستام بشی و لطفا دوست من رو آنفالو کن واز دوستای من ...

اره بگو چ حوصله ی داریاااا بعدم قرار نیست هرکه دوست منه توام باهاش دوست بشی خواهری خواهشا این کارو نکن وجهه قشنگی پیش دوستام نداره ومنم دوست ندارم ...خوب نیست وارد حریم‌خصوصی ادما بشی

وا منو خواهرام با دوستای هم دوستیم  مگه چه عيب داره؟  اگر با دوست جنس مخالفت دوست بشه یا ...

عزیزم شاید شما دوست داسته باشید ومشکلی با این موضوع نداشته باشید ،واینکه منو خواهرم همسن نیستیم تفاوت سنیمون زیاده ،وخواهرم با کسایی که من باهاشون ارتباط دارم چه دوست وچه فامیل ،صمیمی میشه ونمیدونم چی میگه که بعقیه بامن سرد میشن ،واینکه همیشه جاسوسی میکنه چون من خیلی باهاش در ارتباط نیستم به دوستم پیام میده ببینه من چیکار میکنم ،با این وجود که خودش دوتا بچه داره وهنوز دنبال سوگلی شدن جلو همه هستش وهرکسی منو دویت داشته باشه خواهرم خودسو جلو اون آدم لوس میکنه 

اره بگو چ حوصله ی داریاااا بعدم قرار نیست هرکه دوست منه توام باهاش دوست بشی خواهری خواهشا این کارو ن ...

پس اینارو بهش میگم ، خیلی دو دل بودم وهمسرم میگفت نگو بذار حضوری یه وقت دیدیش بهش بگو ،چون من ازش دورم 

پس اینارو بهش میگم ، خیلی دو دل بودم وهمسرم میگفت نگو بذار حضوری یه وقت دیدیش بهش بگو ،چون من ازش دو ...

تلفنی بگو

ولی با لحن اروم ومهربون

حضوری بود ک بهتر میشد

حالا چه اشکالی داره فالو داشته باش،، ولی دوست شدنش خوب نیست،، ماشالا چقد اجتماعی من به زور با دوستای ...

آخه خودش دوست نداره کسی با دوستاش دوست بشه و موضوع فقط فالو کردن نیست موضوع اینه که به دوستم پیام میده وارتباط میگیره وحتی درباره مسائل خانوادگی هم بادوستم حرف میزنه با اینکه من به دوستم درباره مسائل خانوادگی حرفی نمیزنم 

2790
2778
2791
2779
2792