دوستان من مشکلی دارم ،خواهرم عادت داره وهرد حریم آدم بشه مثلا من هیچوقت سمت دوستاش نمیرم که بادوستاش دوست بشم یا داخل فضای مجازی فالوشون کنم ولی خواهر من به دوست من پیام میده درباره من و دوستمو فالو کرده یعنی کلا عادت داره با دوستای من دوست بشه از این کارش متنفرم قرار نیست چون داخل پیج من هست همه دوستامو فالو کنه بنظرتون چیکار کنم ؟
وا منو خواهرام با دوستای هم دوستیم مگه چه عيب داره؟ اگر با دوست جنس مخالفت دوست بشه یا ...
عزیزم شاید شما دوست داسته باشید ومشکلی با این موضوع نداشته باشید ،واینکه منو خواهرم همسن نیستیم تفاوت سنیمون زیاده ،وخواهرم با کسایی که من باهاشون ارتباط دارم چه دوست وچه فامیل ،صمیمی میشه ونمیدونم چی میگه که بعقیه بامن سرد میشن ،واینکه همیشه جاسوسی میکنه چون من خیلی باهاش در ارتباط نیستم به دوستم پیام میده ببینه من چیکار میکنم ،با این وجود که خودش دوتا بچه داره وهنوز دنبال سوگلی شدن جلو همه هستش وهرکسی منو دویت داشته باشه خواهرم خودسو جلو اون آدم لوس میکنه
حالا چه اشکالی داره فالو داشته باش،، ولی دوست شدنش خوب نیست،، ماشالا چقد اجتماعی من به زور با دوستای ...
آخه خودش دوست نداره کسی با دوستاش دوست بشه و موضوع فقط فالو کردن نیست موضوع اینه که به دوستم پیام میده وارتباط میگیره وحتی درباره مسائل خانوادگی هم بادوستم حرف میزنه با اینکه من به دوستم درباره مسائل خانوادگی حرفی نمیزنم