2777
2789
عنوان

اسهال بچه ی یه ساله

270 بازدید | 15 پست

خانوما پسر من الان نزدیک ۱۶ روزه اسهال و بیرون روی داره. دو روز خوبه، دو روز باز اسهال میشه. نه دلپیچه داره نه تب نه بدن درد. هیچی. غذاشو هم خوب میخوره. استهاش کم نشده

دکتر بردمش. چهار بار. انواع دارو ها رو دادن ولی خوب نشده. روزی حداقل ۵ بار و حداکثر ۸ بار بیرون روی داره. دیگه عذرمیخوام الان هرچی غذا میخوره هم باز اسهالش آب خالی و مخاطه. 

دیروز بردمش بهش مترونیدازول داد گفت هشت ساعت یه بار بده خوب نشد دو روز یعد ببرش آزمایش کاشت مدفوع.

خیلی میترسم. مادرشوهرم همش میگه از دندون نیششه. مهم نیست و تو مغز شوهرمم فرو رفته این حرف. انقدر جنگیدم بحث کردم خسته شدم. چیکار کنم خوب شه. کسی تجربه ای داره؟ مترونیدازول خویش میکنه؟تا الان دو بار دادم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

صب پودرسنجد تو شیر قاطی کن بده ماش مثل عدسی درست کن و بهش بدع 

اگ مدفوعش بوی ترشیدگی میده از معدشه و غذاهایی مثل سوپ سیب زمینی ماکارونی فعلا نده بهش 

موزم بیشتر بده بهش سیب رنده کن بزار قهوه ای بشه بده به

صب پودرسنجد تو شیر قاطی کن بده ماش مثل عدسی درست کن و بهش بدع  اگ مدفوعش بوی ترشیدگی میده از م ...

اتفاقا اسهالش بوی خیلی تند و ترشیده ای داره ولی آخه ۱۶ روز به خاطر معده؟