2777
2789
ایشالا که موفق باشی واسم دعاکن❤️🌹

ممنونم چشم حتما شماهم واسه من دعا کن🥰

انرژی مثبتتونم😜۲۰سالمه ولی همه میگن شبیه ۱۴ ۱۵ ساله هایی🥲شاید چون موهامو خرگوشی میبندم😔مامانم همیشه میگه ۳۰ سالت که بشه میشی شبیه ۲۰ساله ها اقا من نخوام بیبی فیس باشم کیو باید ببینم؟😔😂ولی میدونی تو نی نی سایت کسی منو نمیبینه اونوقته که میشم یه ادم بالغ کجای کاری تازه تو مباحث بزرگونه هم شرکت میکنم😎(مسخره نکن برای من افتخاره😔) کسی هم کاری به کارم نداره😉 بوس به همتوووون😍(البته به غیر از اقایون سایت🤨)

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ممنونم چشم حتما شماهم واسه من دعا کن🥰

حتما😘

انرژی مثبتتونم😜۲۰سالمه ولی همه میگن شبیه ۱۴ ۱۵ ساله هایی🥲شاید چون موهامو خرگوشی میبندم😔مامانم همیشه میگه ۳۰ سالت که بشه میشی شبیه ۲۰ساله ها اقا من نخوام بیبی فیس باشم کیو باید ببینم؟😔😂ولی میدونی تو نی نی سایت کسی منو نمیبینه اونوقته که میشم یه ادم بالغ کجای کاری تازه تو مباحث بزرگونه هم شرکت میکنم😎(مسخره نکن برای من افتخاره😔) کسی هم کاری به کارم نداره😉 بوس به همتوووون😍(البته به غیر از اقایون سایت🤨)
hame ro 50 ham bzane 2000 mishe baba rahat dandon ghabole

اون که بله ولی ۵۰ زدن به این راحتی نیست

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم
یعنی دی سال بعد؟ افتاداردیبهشت؟

منم تو همین سایت شنیدم

دنیایی که علی(ع) از بی کسی با چاه درد دل میکرد ، ارزش غصه خوردن نداره رفیق🙃    خیلی زیبا گفت : زمان آشنایی ما برمیگرده به بچگی ام ! وقتی زمین خوردم و مادرم گفت: بگو یاعلی:)
عزمزمه درموردتوضیح میدی که چیه وباید چکارکردامتحان داره؟

در مورد ترمیم معدل؟

خب الان معدل تو کنکور تاثیر قطعی داره کسایی که میخوان کنکور بدن میتونن باز امتحان بدن ک نمره هاشون خوب بشه

تا ۳۰ فروردین وقت داره،باید بری مدرسه بزرگسال شهرتون تا برات توضیح بدن

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم
چرا انداختی سال دیگه من به این دو ماه انقد امید دارم به دندونپزشکی تهرااان فکر میکنم:)

میشه بپرسم از کیه میخونین؟

یعنی چند ماهه؟

دنیایی که علی(ع) از بی کسی با چاه درد دل میکرد ، ارزش غصه خوردن نداره رفیق🙃    خیلی زیبا گفت : زمان آشنایی ما برمیگرده به بچگی ام ! وقتی زمین خوردم و مادرم گفت: بگو یاعلی:)
در مورد ترمیم معدل؟ خب الان معدل تو کنکور تاثیر قطعی داره کسایی که میخوان کنکور بدن میتونن باز امتح ...

اهان ممنون عزیزم من معدلم خوبه بالای ۱۹ بنظرت اگرچه کنکور ثبت نام کنم ولی همروصفر بزنم یعنی جواب ندم کلا میتونم مثل رشته های معماری یا حساب داری دولتی بیارم

میشه بپرسم از کیه میخونین؟ یعنی چند ماهه؟

من جدیشو بخوام بگم از فروردین:)

ولی یازدهمو تک و توک بلدم دهم و دوازدهم صفر بودم الان دهمو جمع کردم دوازدهم مونده و نصف یازدهم بنظرم باید زرنگ باشی بدونی کدوم مباحثو بخونی تا با درصد معقول قبولی بیاری یجوری باید بخونی که از رقیبایی که زودتر ازت شروع کردن جلوتر بیوفتی من حساب کردم تا ۱۰ خرداد میتونم همشو بخونم از اون به بعد تا ۱۰ ۱۲ تیر برم واسه جمع بندی

من جدیشو بخوام بگم از فروردین:) ولی یازدهمو تک و توک بلدم دهم و دوازدهم صفر بودم الان دهمو جمع کردم ...

یه کمی منو راهنمایی میکنی

من الان میخوام زیست و جمع بندی کنم که حساب کردم تقریبا دو ماه زمان میبره دهمش رو عیر گیاهی و یازدهم هم تقریبا نصفش رو خوندم بقیش مونده ک قصد دارم تو همون جمع بندی بخونمشون {یعنی تو زیست خیلی مشکل ندارم برا اینکه برسونم تو این ۳ ماه}

اما شیمی تو مفاهیم خیلی مشکل دارم اصلا انگار متوجه نمیشم  اما مساعل رو قبل عید خوندم منتها چون مرور نکردم کمی فراموشم شده

فیزیک و ریاضی و زمین هم  چیزی نگم بهتره  

معدل هم متاسفانه....

داروسازی دوست دارم

ترمیم هم دی کردم

ولی امید دارم هنوز