2777
2789
عنوان

بیاین یه لحظه

| مشاهده متن کامل بحث + 640 بازدید | 71 پست
عه. اون وقت خدا رو خوش میاد منو اینطوری ول کرد و رفت؟ اتفاقا چه بهتر که زندگیش یه هم بریزه. از خدامه ...

عزیز دلم اون کارش بد بوده قبول اشتباه کرده قبول من حزفم اینه همسر ایشون چه گناهی کرده ک تاوان اشتباهشو پس بده

ما خانوما خودمون باید پشت هم باشیم

جانم فدای ایرانم‌🕊🧡عملی میکنم یه روز خوابی که دیدمو🐳💫اصلا میخوام زندگیو برعکس بگیرم🐨🤷🏻‍♀️پشت کاغذ نوشته بود که خورشید مرده سرم رو بالا کردم ماه بهم لبخند زد🌙☀️نشو یه تکست نخونده:)تهدید به مرگ‌میکنن مگه هر شب کم میمیرم؟منو از چی میترسونین اونیم که از سر بریده لب میگیرم🪐⚡حبابی از جنس خیال احاطه کرده مدار افکارم❄️🌊اسمم پینوکیوس میخوام آدم بشم کاش میشد اینو یادم بدن🍪🪼FiveAm:)مرا ببوس من آخرین سکوتم🩶🐼من بیرون زدم از دیوار سایه ها!یادمون رفت زندگی کنیم دیگه اصلا چیزیو حس نمیکنیم🪽🌿نهنگ تو حوض ماهیه و نهنگ توی دریاس🐬🌌
شما که هیچی نمی دونی بهتره چیزی نگی.  

بهتره تاپیکمو بخونی ببینی چه زجری دارم میکشم بعد از 4سال هنوز عاشقشم هر روز میرم سر کوچشون چند ساعت تا شاید رد بشه بتونم باهاش صحبت کنم اگه قبول کنه... هر لحظه توی ذهنمه... اگه اینجوری پیش بره میمیرم. ولی هیچوقت قصد مزاحمت و بردن آبروشو ندارم این دیگه اسمش دوست داشتن نیست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اسی ایشون نامردی کردن قبول ولی به هرحال الان متاهلن خدارو خوش نمیاد زندگی یه زن دگیرو بهم بریزی(شاید ...

نه عزیزم نمی دونه زنش. سه ماه بعد ازدواجش زنگ می زد بهم. دو بارم همو دیدیم. یه دفعه قطع کرد 

ما ولی رسم داریم تا پسرو دختری یه مدت دوست نباشن ازدواج نمیکنن🤣ینی درواقع همه پسرا با دوس دختراشون ...

مننه منظورم دوستی های چند ساله است وگرنه برای آشنایی که حتما باید یه مدت رفت و آمد کرد حالا اسمش دوستی یا هر وی

کاربر مرد
نه عزیزم نمی دونه زنش. سه ماه بعد ازدواجش زنگ می زد بهم. دو بارم همو دیدیم. یه دفعه قطع کرد  

این ادم حقشه ابروش بره وقتی بعد از ازدواجم سرو گوشش میجونبیده 

جانم فدای ایرانم‌🕊🧡عملی میکنم یه روز خوابی که دیدمو🐳💫اصلا میخوام زندگیو برعکس بگیرم🐨🤷🏻‍♀️پشت کاغذ نوشته بود که خورشید مرده سرم رو بالا کردم ماه بهم لبخند زد🌙☀️نشو یه تکست نخونده:)تهدید به مرگ‌میکنن مگه هر شب کم میمیرم؟منو از چی میترسونین اونیم که از سر بریده لب میگیرم🪐⚡حبابی از جنس خیال احاطه کرده مدار افکارم❄️🌊اسمم پینوکیوس میخوام آدم بشم کاش میشد اینو یادم بدن🍪🪼FiveAm:)مرا ببوس من آخرین سکوتم🩶🐼من بیرون زدم از دیوار سایه ها!یادمون رفت زندگی کنیم دیگه اصلا چیزیو حس نمیکنیم🪽🌿نهنگ تو حوض ماهیه و نهنگ توی دریاس🐬🌌
بهتره تاپیکمو بخونی ببینی چه زجری دارم میکشم بعد از 4سال هنوز عاشقشم هر روز میرم سر کوچشون چند ساعت ...

چون ولم کرد به بدترین شکل. رفت با یکی دیگه. الان اون خوشه با یکی دیگه. بدون این که فکر کنه به من. در حالی ک من حالم بده

چون ولم کرد به بدترین شکل. رفت با یکی دیگه. الان اون خوشه با یکی دیگه. بدون این که فکر کنه به من. در ...

هرکسی درک نمیکنه اگه تجربش رو نداشته باشه. میفهمم چی میگی ولی نمیتونم بهت راهکار بدم. امیدوار گذر زمان حلش کنه و به عشق و آرامش برسی دوباره

نهایت شعور

برای شعوررداشتن باید بگم ن تنها بلاک نکن بلکه اویزونشم بشو حتما زنشو ول میکنه میاد باهات؟ بیشتر امیدوارش میکردم تا بیشتر اسیب بخوره؟ بیشترخدشو خورد کنه؟ 

اگر این تعریف شعور شماست ن تنها ریدم تو شعورتون بلکه بیشعورم حالا هری

Oh baby
چون ولم کرد به بدترین شکل. رفت با یکی دیگه. الان اون خوشه با یکی دیگه. بدون این که فکر کنه به من. در ...

من فقط یچی میگم بهش فک کن

تاحالا فک کردی چرا وقتی یکی دیگ خوشه تو باید ناخوش باشی؟ یکم گوش کنی صدا خندشون میاد

اونوقت تو با ناراحتیت فقط دشمن شاد میکنی خدتو

قطعا روزگار بی رحمه ولی خدتو اروم کن و صبور باش نزار خم شدنتو بقیه ببینن فقط میتونم بگم پاشو توام بخند پیشرفت کن قدرتو ندونسته؟ باشه قدر زر زرگر شناسد قدر گوهر گوهری..همین حالتو خوب کنه ک لیاقت نداشت

میدونی دیشب نمیخاستم کل اینارو بگم بنظرم حالت انقدری خوب نبود که حرفای کلیشه ایم حالتو خوب کنه یه راهکار گفتمو تموم اما حالا ک روزه و بهتری رو حرفام فک کن و برنامه بریز خوب میشی ♥️👌

Oh baby
برای شعوررداشتن باید بگم ن تنها بلاک نکن بلکه اویزونشم بشو حتما زنشو ول میکنه میاد باهات؟ بیشتر امید ...

اونقدر شعورت پایینه که هنوز نفهمیدی و براخودت میبری میدوزی
من هیچوقت نگفتم آویزونش بشه

نگفتم زنشو ول کنه بیاد باهاش
نگفتم امیدوارش کن

شعور یعنی بفهمی برای کات کردن و فراموش کردن نیازی نیست فحش بدی بعدش بلاکش کنی. خیلی دوستانه و محترمانه میشه به زندگی ادامه داد.
نمیخواستم جوابتو بدم اصلا چون از لحن صحبت و منطقت مشخصه همه چی

وا. خب دلیل نمیشه. شاید اون دختره حس داشته باشه.

شوهر کرده 

تا وقتی که زندگی یه تئاتر مزخرفه🎭 تنها به جرئه های فراموشی دلخوشم🥂                                                                           
اونقدر شعورت پایینه که هنوز نفهمیدی و براخودت میبری میدوزی من هیچوقت نگفتم آویزونش بشه نگفتم زنشو و ...

انقدر اوسگولی ک نخوندی خدش رفته بوده اول پیام داده بوده ک نامرد فلان و فهش داده منم گفتم حالا ک یارو پیام داده شما یه چارتا فهش دیگ بده ک دلت خنک شه بعد بلاک

ای کیو زیر خط فقر رو من ریپ نزن😂

Oh baby
من فقط یچی میگم بهش فک کن تاحالا فک کردی چرا وقتی یکی دیگ خوشه تو باید ناخوش باشی؟ یکم گوش کنی صدا ...

شیش ماهه خوب نشدم. اصلا اون چطور حتی یاد من نمی کنه. چطوره که من یادشم. حتی اسممو یادش نمیاد؟؟؟ خنده شونو  می گیرم. انتقام می گیرم 

شیش ماهه خوب نشدم. اصلا اون چطور حتی یاد من نمی کنه. چطوره که من یادشم. حتی اسممو یادش نمیاد؟؟؟ خنده ...

نمیدونم بگم انتقام بگیر یا نگیر تصمیم خدته ولی خطر داره و حتی ریسکه چون ممکنه بعدش نتنها حالت خوب نشه ک بدتر بشه حتما مشورت کن و کاریو تنها نکن

بمیرم برات عزیزم میفهممت خیلی بده ک اون خوشع و تو بخاطر اون ناخوش.. بخاطر همین میگم بیشتر بفکر خدت و حالت باش خدت میتونی زندگیتو بدون اون حتی بهتر کنی اینا همش تجربه و عبرته دیگه دنیا اینطوریه بنظرم نزار ب هذفش برسه و پیشرفت کن و حالتو خوب کن

بیا میکنم دلتو باندپیچی من♥️

Oh baby
نمیدونم بگم انتقام بگیر یا نگیر تصمیم خدته ولی خطر داره و حتی ریسکه چون ممکنه بعدش نتنها حالت خوب نش ...

می خوام فکر نکنم. ولی میاد. یه وقتایی. اون حتی یه ماه بعد ازدواجش زنگ می زد. ولی یه دفعه دیگه زنگ نزد. حتی خداحافظی نکرد. حتی......