2777
2789
عنوان

بیاین یه لحظه

640 بازدید | 71 پست

دوست پسرم چند ماهه ازدواج کرده. خیلی سال با هم بودیم. حالم خیلی خوب نیست. افسرده شدم

. شمارشو گیر آوردم و با شماره ناشناس بهش پیام دادم خیلی نامردی و بی وجدانی و این حرفا.

بعدم بهم پیام داد شما؟ که مثلا رد گم کنی باشه. 

شما بودین چی کار می کردین. 

فک کنم فهمیده منم. چون  با شماره قبلیش زنگ زد جواب ندادم. به هم ریختم. 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خب الان پیام بدی چی میشه؟

اون برمیگرده؟ افسردگی شما درمان میشه؟

فقط اینجا غرور شما خرد میشه.

بهترین کار پاک کردن گذشته هستش ، هیچ وقت فراموش نمیشه اما شما میتونی کاری کنی که بی ارزش بشه و برات مهم نباشه.

حتما و حتماً به یک روانشناس خوب و با تجربه مراجعه کن

تا خدا هست پریشان نشود خاطرِ من :)

چرا اینکارو میکنی زندگیشو خراب میکنی

اینجا برا بعضیا فضای مجازی نیست فدراسیون تخلیه عُقدَس 🙄😐👋🏻   ...................................................................................    جوری زندگی کن که انگار هیچ کس دیگه ای جز خودت نیست که به تو کمک کنه ...! 🤍🦋                                                          ‌‌‌‌                                                            

دیگه اون ازدواج کرده چرا پیام دادی ایشالا بهتر ازون قسمتت میشه منم یه زمون اینجوری بودم ولی الان میگم‌ خداروشکر از زندگیم رفت با اون مامانه‌جر بده ش

عزیزانم میشه برای براورده شدنه حاجتم صلوات بفرستین💔💔ممنون♥️
 برو با یکی دیگ اونم ول کن

والا الان ولش کردم. فقط پیام دادم حرفامو بزنم و یه کم بترسه. گفتم میام در خونت آبروت می ره. فقط نمی دونم چرا با شماره قبلیش بهم زنگ زد  

برا چی سبک بازی در میاری ،،،معلومه که خیلی از پسرا با دوس دختر ازدواج نمیکنن ،،،واقعا هنوز اینو درک نکردین...تو این روابط غیر شرعی و دینی دوس دختر پسری فقط دخترا اسیب میبینن اما بازم نمیشینن تو خونه بابا که یکی بیاد بگیرشون بازم میرن بهذقول خودشون رل میزنن

والا الان ولش کردم. فقط پیام دادم حرفامو بزنم و یه کم بترسه. گفتم میام در خونت آبروت می ره. فقط نمی ...

ولش کن نه ارزش داره ن چیز دیگ خودتو عذاب نده برو پی زندگیت واگذارش کن ب خدا

لطفا منو لایک نکنینننننن      نمیبخشماااا از ما گفتن بود..

اون الان متاهله عزیزم شما نباید بهش پیام بدید اولا کار اخلاقی نیست دوما غرور و شهصیت خودتو زیر سوال میبری سوما فایده ای نداره چون نه اون میتونه زندگیشو ول کنه ن شما میتونی روی زندگی دیگ پا بزاری پس بهتره به خودت زمان بدی و فراموشش کنی ایشالله ی آدم خوب هم سر راهت قرار میگیره 😊