2777
2789
عنوان

شغل دوم

208 بازدید | 9 پست

سلام بچه ها منو شوهرم هردو کارمندیم...شوهرم ساعت ۳ برمیگرده خونه حالا یه شغل بهش پیشنهاد شده که درامدش از شغل خودشم بیشتره ولی باید عصرا هم تا شب حدود ۴ ساعتی سر کار باشه...یعنی فقط خواب همو میبینیم...ولی خب از نظر مالی خیلی تامین میشیم

من و شوهرم خیلی وابسته ایم و تا از سرکار برمیگردیم پیش هم همش لحظه شماری میکنیم

حالا نمیدونم با این کار موافقت کنیم یا نه خیلی فکرم درگیره...اگه قرارداد ببنده راه برگشت نیست

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

مرد باید کار کنه لوسش نکن به نظرم. بذار بره سر کار.

طبق تعریفی که از فرد گشوده ذهن و فمنیست شده من خودم رو یک فرد گشوده ذهن و فمنیست می دونم که احترام و ارزش زیادی برای افراد روشن فکر قائلم. 🌿 اپن ماید یا گشوده ذهن یعنی فردی که به ایده های جدید و دانش و دیدگاه های افراد بدون پیش فرض های ذهنی ارتباط برقرار می کنه. 🌿 اینتلکچوال یا روشن فکر هم به فرد متفکر و اندیشمندی گفته می شه که دارای تحصیلات علمی هست و با استفاده از عقل گرایی و داشتن دغدغه های انسانی، اجتماعی، فرهنگی و غیره به تحقیق و تولید ایده می پردازه. 🌿 فمنیست هم فردی که باور داره جوامع دیدگاه مردان رو در اولویت قرار دادن و بیان می کنه که زن و مرد می تونن حقوق دیدگاهی و جنسیتی برابری با هم داشته باشن. 🌿