2777
2789
عنوان

پیراشکی

238 بازدید | 12 پست

سلام دوستان پیراشکی برای پنج نفر چقدر مواد میخواد و چند تا چونه خمیر باید بگیرم؟ 

من🙋🏻‍♀️ یه دختر اسفندی ام⛄❄ شیطون و خوشخنده 😍😜 عاشق آشپزی ونقاشی ام🦋 همیشه یادت باشه برای هدف زندگیت باید بجنگی تابهش برسی

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

از این اماده هاش بگیر

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

اخه اونا زود خشک میشه

من🙋🏻‍♀️ یه دختر اسفندی ام⛄❄ شیطون و خوشخنده 😍😜 عاشق آشپزی ونقاشی ام🦋 همیشه یادت باشه برای هدف زندگیت باید بجنگی تابهش برسی

دوستان عزیز کسی نیست؟ 

به منه تازه عضو شده کممممک کنین 😂

اخه عزیزم کثیف کاری داره اینطوری راحت تره

دوستان عزیز کسی نیست؟  به منه تازه عضو شده کممممک کنین 😂

البته این خمیر برای پیراشکی فوق العاده ست من بارها درست کردم دقیقا با همین دستکر فوق خوشمزه و ترد میشه!!!!

https://ashpazkhaneha.com/pirashki-horseshoe-meat-in-oven-home/

عزیزم چند تا پیراشکی میده؟ 

باشه عزیزم مرسی از پاسخگویی😉

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز