صاحب کار شوهرم گفته بود دوماهه بیمه دارید درحالی که فقط یه ماه بود بیمه کرده بود منم رفتم بیمارستان برا زایمانم وقتی دیدن بیمه ندارم گفتم پاشو برو یا پول بده منی که درحال زایمان بودم کیسه آبم پاره شده بود
پسرخواهرشوهرمنم اینجوری بود طبیعی اوردش چهارکیلو صدگرم بود فشار اومده بود سرش.دیر راه رفت دیر حرف زد کلا دیر بود حرکاتش الان شیش سالشه ماشالله ازدیوار راست مبکشه بالا.نوار مغز اینا ازش گرفتی سالمه؟
مادری هستم ازتبارلرستان😍خداوندلایقم دونست بهم یه همسرمهربون دوتافرشته پاک داد❤️توی خونمون هوا خوبه چون تو هوامونوداری#الله🙏کاربری قبلیم الکی الکی تعلیق شد هرکاری هم کردم باز نشد😭😭😭خیلی بی رحمیه من هیچ کاری بحثی حرفی نزده بودم.
حسرت بچه دار شدن رو کشیدن بهتر ازاینه که بچه بیاری و اون بچه حسرت خیلی چیزارو بکشه
کی گفته حسرت میکشه؟بخدا پدرمادرایی که کم دست ترن از جونشون میدن تا اون بچه حسرت نکشه.بدش هربچه ای تو هر خانواده سطحی بزرگ بشه توقعاتشم همونقدره.هیچ نمیگیم بااین حرفامون باعث دل شکستن میشیم.چون نداریم بریم بمیریم زندگی نکنیم
مادری هستم ازتبارلرستان😍خداوندلایقم دونست بهم یه همسرمهربون دوتافرشته پاک داد❤️توی خونمون هوا خوبه چون تو هوامونوداری#الله🙏کاربری قبلیم الکی الکی تعلیق شد هرکاری هم کردم باز نشد😭😭😭خیلی بی رحمیه من هیچ کاری بحثی حرفی نزده بودم.