2777
2789
عنوان

بخاطر بی پولی بچم آسیب دید

| مشاهده متن کامل بحث + 5631 بازدید | 98 پست

انقد بدم میاد یکی میاد درد دل حمله میکنید بهش اصلا رشته کلام از دستش میره

بشماچه ربطی داره چرا بچه اورده

چون پول نداره حسرت پدرمادرشدن بکشه

بچه روزی خودشم میاره

کدوم شما الان تو پول شنا میکنید؟بچه هاتون تو پر قو هستن

کاری میکنید اصلا ادم میگه خدایا اینا چقد خوبن دارندن من فقیر بدبختم یکم سرتون تو زندگی خودتون باشه

مادری هستم ازتبارلرستان😍خداوندلایقم دونست بهم یه همسرمهربون دوتافرشته پاک داد❤️توی خونمون هوا خوبه چون تو هوامونوداری#الله🙏کاربری قبلیم الکی الکی تعلیق شد هرکاری هم کردم باز نشد😭😭😭خیلی بی رحمیه من هیچ کاری بحثی حرفی نزده بودم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعدش چیکار کردین؟سزارین کردید؟

بله شوهرم باهزار بدبختی پول جور کرد سزارین شدم ولی دیر شده بود بچم خیلی دیر راه افتاد الانم سه سالو هفت ماهشه حرف نمیزنه ودکتر گفته عین بچه یک ساله هست

بله شوهرم باهزار بدبختی پول جور کرد سزارین شدم ولی دیر شده بود بچم خیلی دیر راه افتاد الانم سه سالو ...

روزی که زایمان کردی دکتری که نوزاد رو معاینه میکنه بهت گفت بخاطر اینکه دیر زایمان کردی این اتفاقات  میوفته؟

اهان ببخشید عزیزم من بد متوجه شدم شما ببخش    

اشکال نداره عزیزم

متوجه شدم  

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  
دقیقاااا  منو ک‌بدنیا آوردن حتی پول ترخصم نداشتن بدن فقط بخاطر منافع خودشون منو بدنیا آوردن&nb ...

یهو دلم ریخت اگه بچم منو مقصر بوده دلم آتیش گرفت😭

بیچاره رفت یادش رفت اصلا چی میخواست بگه

بقران همیناکه میان فاز برمیدارن چرا پول نداری بچه میاری خودشون شپش تو جیبشون شاه

یه چیزی یادگرفتن میان میگن فقط

الان همه اوضاع اقتصادیشون بده همه بخور نمیریم 

مگه مبشه بگیم نداریم بچه نیاریم حسرت بکشیم.وقتی تو اقتصاد الان نداریم سال دیگه هم نداریم پس خریت بمونیم بگیم پولداربشیم بد بیاریم

اصلا اینجا فقط حمله بلدن اصلا وایسید ببینم یارو چی میگه شاید دارنده باشه اون روز اون ساعت پول نداشته سریع میان حمله کردن

مادری هستم ازتبارلرستان😍خداوندلایقم دونست بهم یه همسرمهربون دوتافرشته پاک داد❤️توی خونمون هوا خوبه چون تو هوامونوداری#الله🙏کاربری قبلیم الکی الکی تعلیق شد هرکاری هم کردم باز نشد😭😭😭خیلی بی رحمیه من هیچ کاری بحثی حرفی نزده بودم.