2777
2789
عنوان

برکت در زندگی

268 بازدید | 4 پست

سلام 

لطفا جبهه نگیرید و احساسی جوابمو ندید

دوست دارم منطقی و با دلیل درمورد نماز خوندن و انجام واجبات صحبت کنیم 

من کلاً حساب کنی آدم مذهبی و متعصب نیستم اما عقیده ام اینه اگه خدارو همیشه یاد کنم و کارخوب انجام بدم و به نماز و واجباتم اهمیت بدم ، زندگیم پر میشه از برکت و واقعاً توی زندگیم حسش کردم

طی یه اتفاقاتی کلا من خیلی دور شدم از این تفکراتم و به معنای واقعی برکت از زندگیمون رفت همش پس رفت و بدهی و .... جنگ اقتصاد توی کشور مون هم بی‌تاثیر نبود 

ببین به مرحله‌ای رسیدم که حس میکردم هییییچکس حواسش بهم نیست 

(مثل اون مثالی بود که میگفتن اگه بخوای کارای بد کنی ، حتی خدا هم دیگه کاری بهت نداره و واگذارت میکنه بخودت)

دوست دارم دوباره بشم همون آدمی که با خدای خودش دوست بود و خدا هم همیشه هواشو داشت 🥲

شما چه نظری دارین؟؟؟

هیچ ثروتی باارزش‌تر از 💖حال خوب💖 نیست....

آغوش خدا همیشه به روی بنده هاش بازه

موفق باشی

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم همینطورر اسی منم همینطور ... بدیش اینه که الان نمیتونم برگردم سمت نماز و واجبات .. خیلی کاهل شدم .. یه زمانی که اهل نماز بودم همه درا خود به خود به روم باز میشد ولی الان برکت از زندگیم رفته .. نمیدونم چجور برگردم سمت خدا

خدا توبه ی بنده ی گناهکارشو خیلی دوست داره. اینکه میگی خدا هم کاری بهت نداره حرف شیطانه اگر خدا نمیخاست این پشیمونی به دلت نمی افتاد. آیه قرآن هست که کسیکه توبه کنه و اصلاح کنه خدا بدیهاشم به حسنه و خیر تبدیل می‌کنه. یه درصدم نگران نباش فقط برو تو بغل خدا