2777
2789
عنوان

یه سوال خصوصی و زنانه بپرسم؟

1014 بازدید | 52 پست

بچه ها کاربر اقا و بچه و مزاحم و مریض نیستم

از تاریخ کاربریم میتونید متوجه بشید

یه سوال که بابتش عذاب وجدان گرفتم اینه که آیا فقط منم که دوس دارم تنها بخوابم و تو هوا جفتک بندازم و به هرجا میخوام غلط بزنم یا شماهم مثل منید من اینجوریم که هیچوقت بغل شوهرم نمیخوابم حس میکنم وقتی بغلم میکنه دارم خفه میشم و نمیتونم اصلا بخوابم در نهایت بیدار میشم میبینم رفتم زیر مبل تو خنک ترین نقطه مورد نظرم خوابیدم😆شمام تنها میخوابید یا کنار همسر

اگر این قضیه از اهمیت خاصی برخورداره لطفا توضیح بدید که رو رفتار خودم کار کنم

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شاید مشکل قلبی یا تنفسی داری خدا ی نکرده نه زنو شوهر باید کنار هم بخوابن اون طوری از هم دور میشن به هم کم محبت میشن

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه 

من تنها میخوابم چون صبح پسرمو میبرم مدرسه شوهرم زود بد خواب میشه از طرفی هم دخترم پامیشه شبها شیر میخوره

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

مجردم ولی اگر کسی کنارم بخوابه نمیتونم بخوابم اصلاااا

منم همیشه کلمو میبرم زیر مبل خوابم میبره خنکه🥲🥺😂

اهای فلانی فره دوست دیرم⁦❤️⁩، مه سربازدم تو سردارمی،گیونم خرت کل چی نازارم،قلبم نذرد🥺A❤️Mعزیران کاربری دست دو نفره مهسا و ریحانه اول تاپیکا میگم کدوممونیم که اشتباه نکنید🙂⁦👍🏻⁩