2777
2789
عنوان

لیفت سینه

763 بازدید | 14 پست

دوستان خیلی سینه هام شل و آویزون شدن بعد از شیر دادن به بچه هام .هر سوتینی هم استفاده میکنم باز خیلی شل و افتاده هستش .اگه کسی هست که خودش یا اطرافیانش عمل لیفت سینه را انجام داده باشن خوبه ؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دو تا  از دوستام پروتز کردن عااالی ، یکی دیگه ام بزرگ بود و یه مقدار افتادگی داشت کوچیک کرد و سر بالا و خوشگل اونم عالی شد 

جای بخیه هیچ‌ کدوم معلوم نیست اگه باشه خیلی کم و زیر    اگر دکتر خوب انتخاب کنی حتما خوب میشه

من انجام ندادم ولی یکی دوستای اینجا رفته پیشدکتر گفته بیست میلیون! منم این مشکل داشتم ماساژ و آبسرد هست بدنیست به تدریج سفت میشه 

مشاور | به خموشی نشود راز محبت مستورچه زنی مهر بر آن نامه که مضمون پیداست؟صائب 

مامان من عمل لیفت سینه پیش دکتر کامران خواجوی انجام داده و خیلی راضیه. خاله هم عمل پروتز سینه کرده و هر دو خیلی سینه های خوش فرمی پیدا کردن. اگر خواستی من شماره دکتر مامانمو بهت بدم برو پیشش. اسمش دکتر کامران خواجوی و جراح پلاستیک هست

برای لیفت سینه حتما پیش پزشکی برید که کارش رو تخصصی و خوب بلده و برای تحقیق کردن هم وقت بذارید. تو شهر اهواز یه پزشک خوب که جراح سینه هست رو بهتون معرفی می کنم، دکتر مریم عواطفی که جراح سینه هست.