2821
2789
ببخشید 🥲🥲

میشه دستورشو بگی فردا افطار درس کنم برا خودم؟؟؟🥺

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

وای خواهر من بجای تو معدم درد. گرفت اصلا بادمجون ب معدم نمیسازه خصوصا ماهرمضون نوش. جونت

منی که کل ماه رمضون تو خط بادمجون بود چی بگم 😂😂کشک بادمجون میرزا قاسمی خورشت بادمجون بادمجونی سرخ کردنی یتیم چه 

نبود هیچ کدوم خواهر 😅

ولییی نوش جونت منم هیچکدومو ندارم 🤣 تاثیر حاملگیمه 

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …
چراسایت هنوز خرابه مگه ؟؟؟

اره برا من که نمیاد

تو زیباترین اتفاق زندگیمی🦋مامان ریحانه وهانیه  ❤❤    طاهره : اره،بعضی چیزا گفتنشون فایده نداره------------ در شب کوچک من ،افسوس باد با برگ درختان میعادی دارد ♡در شب کوچک من دلهره ویرانیست♡گوش کن وزش ظلمت را میشنوی ؟من غریبانه به این خوشبختی مینگرم ♡لحظه ای وپس از آن هیچ پشت این پنجره شب دارد میلرزد وزمین دارد باز میماند از چرخش♡پشت این پنجره یک نامعلوم نگران من وتوست ♡ای سراپایت سبز دستهایت را چون خاطره ای سوزان در دستهای عاشق من بگذار ولبانت را چون حسی گرم از هستی به نوازشهای لبهای عاشق من بسپار ♡♡♡♡♡♡♡♡♡باد مارا خواهدبرد..... من یه اذر ماهی پر از احساسم خیلی زیاد💎💎
میشه دستورشو بگی فردا افطار درس کنم برا خودم؟؟؟🥺

اره کاری نداره پیازو نگینی سرخ کن بعد سیر اضافه کن من سیر درسته میندازه حالاشما میخوای رنده کن یا هرجور دوست داری خرد کن بعد یکم تفت دادم بادمجون حلقه حلقه خورد کردم میریزم ادویه با چندتا گوجه خورد میکنم میریزم تفت میدم بعدش یه لیوان اب و رب یکم قاطی میکنم میریزم درشم میزارم من اینجور درست میکنم کم هزینه ام هست 😅

اره کاری نداره پیازو نگینی سرخ کن بعد سیر اضافه کن من سیر درسته میندازه حالاشما میخوای رنده کن یا هر ...

مرسییی قشنگم 🤤🥺💋😍