بخاطر اینکه میبینم چه دخترای قشنگ و ماهی اینجا تاپیکهایی میزنن و من بواسطه مطالعات و تجربیاتم مسائلی رو بهشون گوشزد میکنم که متاسفانه نه در خانواده و نه در محیطهای اموزشی و جامعه بهشون یاد داده نشده
۱. دوستی و روابط زیر سن قانونی به هر شکلی چه مجازی چه حقیقی فقط باعث اسیب میشه به هر شکلی و بدترینش اینه که از اهداف و اینده اش عقب میفته و چون در این سنین تغییرات هورمونی مارو به سمت و سویی میکشونه که میخوایم درگیری هایی به جز درس و ورزش و مطالعه داشته باشیم به جای اینکه به تفریحات سالم پناه ببریم مارو به سمت این مسائل سوق میده که عواقبش چندین سال بعد گریبانگیر میشه و توصیه من برای اینکه بتونید خودتون رو خالی کنید ورزش زبان موسیقی هست در کنار درس خوندن و بدونید و اگاه باشید که سلایق و علایق شما روز به روز در حال تغییره و امکان نداره حتی یک نفر در سن ۱۷-۱۸ سالگی معیارهاش برای روابط در سن ۲۷-۸ سالگی همون باشه کمااینکه خیلی ها از اون روز ها و اون طرز فکر و ایده ال هاشون به خنده یاد میکنن و بسیاری هم پشیمان خدای نکرده.
۲. در مورد کسانی که سنشون و همچنین عقلشون به یه بلوغ نسبی و ثبات تقریبی رسیده دوستی و روابط و آشنایی در چارچوب مشکلی نداره ولی باید مطابق ظرفیت هرکس پیش بره من بارها و بارها به دختران جوان که در سنین ۲۰ تا ۳۰ بودن گفتم که اول از همه برای ارتباطاتتون حد و مرز تعیین کنید و بدون اینکه به طرف مقابل بگید قصدتون از این رابطه چیه جوری رفتار کنید که طرف مقابل به خودش اجازه سواستفاده از شمارو نده و هرگز شتابزده و در لحظه هیچ کاری رو انجام ندید و در همون موقعی که تصمیم به انجام کاری میگیرید خودتون رو اقلا در ۲ سال دیگه تصور کنید که آیا ممکنه بخاطر چنین تصمیمی انگشت ندامت به دهان بگیرم؟ ایا این کار برای من فایده اش بیشتره یا مضراتش؟ و هزاران سوال دیگه که جوابش رو هرکس فقط خودش میدونه.
۳. دوستی و روابط مجازی در صورتی که فرد عاقل و بالغ شده اگر بلافاصله به دیدار حضوری در مکانهای عمومی منجر نشه فقط وابستگی و علاقه چشم بسته بوجود میاره که باعث میشه در مراحل بعد شما عیب و ایرادات طرف مقابل رو اصلا نبینید چون اون ادم در پیام و تماس با شما خود واقعیش رو پنهان کرده و چیزی که شما دوست دارید رو بهتون نمایش داده یا عنوان کرده در صورتی که هیچکس تاکید میکنم هیچکس با ذهنیتی که در شما از خودش ساخته مطابقت نداره.
۴. من خودم رو در جایگاه نصیحت نمیبینم اما این صحبتهای من رو به عنوان یه متن که نتیجه سالها تحقیق و مطالعه و تجربه و معاشرت با انواع و اقسام انسانها هست در نظر بگیرید و بخونید و بدونید فقط و فقط بخاطر این هست که شما دختران جوان و هوشیار و اگاه از اهدافتون و از رسالتی که بر دوشتون هست در این جهان عقب نمونید اون هم بخاطر چیزهای الکی فرعی و گذرا که برایندی جز عقب افتادن و گوشه گیری و افسردگی نداره.
برای همگی ارزوی خوشبختی و شادکامی دارم
متشکرم که خوندید ❤️