2821
2789
عنوان

ایت الکرسی

310 بازدید | 10 پست

امشب با پسر خالم دردودل میکردیم میگفت ۲۶ساله خدا باهامه دستمو ول نکرده ۲۶ساله من ایت الکرسی میخونم از ازمین تا اسمون بهش اعتقاد دارم میخوام بدونم کیا مثل پسرخالمن اینجوری اعتقاد دارن بهش و شده ایت الکرسی ارزوتونو براورده کنه؟؟؟پسر خالم میگفت هروقت به دلم بزنه سه بار ایت الکرسی رو میخونم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

منم خیلی بهش اعتقاد دارم

از سن دبستان تا حالا... بچه بودم که حفظش کردم

همیشه موقع امتحان هام, موقع کارهای مهم میخوندم. موقع سفر رفتن واسه امنیت منزل, توی جاده, ..... میخونم. 

به نیت آرزو تابحال نخوندم ولی روزی چندبار میخونم و مسلما از تاثیر ایه الکرسی هست که خطرات ازم دفع شده و خدا همیشهههه کمکم کرده. 

بعد از هر نماز هم حتما میخونم. واسه هدیه کردن به اموات هم میخونم اونا هم شاد بشن

حسین (ع)جانم ؛غبار ماتم تو آبرو به من بخشید...به عالمی ندهم این غبار ماتم را... به نیل قطرهِ اشک محبتت ندهم...اگر دهند به دو دستم تمام عالم را ... ♥️    خرّم آن روز كه پرواز كنم تا بر‍‍ِ دوست🍃   اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س)💚🍃
اسی میشه بگین ایه الکرسی  خوندنش برای پسر خالتون چه نتایجی  داشته کجاها دستشو .گرفته

والا عزیزم میگفت من خیلی بهش اعتقاد دارم همیشه میخونم و همیشه کمکم کرده دیگه چیزی نگفت

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز