2789
عنوان

ام آر آی

7589 بازدید | 15 پست

سلام آذر ۱۴۰۰ ام آر آی ستون فقزات  گرفتم یه چیزی شبیه به توده توی گرافی ها بود بالای ریه چپ وجدا نزدیک ترقوه 

دکتر گفت باید بمونی جواب ام آرآی بیاد خیلی ترسیدم چون پانیک دارم 

جواب اومد چیزی قید نشده بود دکتر گفت چیزی نیست و پارازیت بوده 

دیشب با همون گرافی ها رفتم دکتر دگیه برگشت گت یه کیست بزرگ داری ممکنه علامت دار بشه ترسیدم خیلی گفتم تولی ریمورتش چیزی قید نشده گفت نشه باید سونوی کیه رحم مثانه طحال کبد بدی من ترسیدم نرفتم انجام بدم 

میترسم خیلی کسی هست تا حالا ام آر آی خطا و پارازیت داده باشه ممکنه تو ریمورت چیزی قید نشه ؟؟؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

سلام عزيزم نترس

ببين ام ار اي خيلي تصويربرداريه حساسي هست و خيلي به تخصص راديولوژيست ربط داره،کلا بجز چند جاي محدود تو تهران و چندتا مرکز استان،ام ار اي خوب نداريم کلا،اولا که بگو کجا رفتي و دوما اينکه يه روالي مرسوم هست تو پزشکا که سي دي ام ار اي رو براي تاييد و بازخواني مي فرستن پيش يه سونولوژيست ماهر ،من خودم ام ار اي تخمدانم رو به همين روال انجام دادم و تاييد کردن

ریپورت درسته عزیرم و اینکه مجدد ام ار ایو انجام بده... 

میترسم خیلی بیشتر بخاطر بچم دختر ۷ ساله دارم سندروم اهلردانلوس داره مراقبت میخواد مرتب باید ببرمش کار درمانی من نباشم کسی بهش اهمیت نمیده 

چون ترس دارم از کاهی کوهی میسازم خدایی نکرده اگه چیزی باشه 

ازترس و تلقین میمیرم 

سلام عزيزم نترس ببين ام ار اي خيلي تصويربرداريه حساسي هست و خيلي به تخصص راديولوژيست ربط داره،کلا ب ...

شهرستان خرم آباد که اونم چندین نفرگفتن خیلی خطا داره 

میترسم خیلی بیشتر بخاطر بچم دختر ۷ ساله دارم سندروم اهلردانلوس داره مراقبت میخواد مرتب باید ببرمش کا ...

الهی ک خودتو بچت سلامت باشین 🥺⁦♥️⁩

کدوم شهری؟؟ اگ سنندج باشی میتونم بدون نوبت کارتونو اوکی کنم ولی درغیر این صورت حتمااا برو ی بار دیگ انجام بده و استرسم ب خودت نده⁦♥️⁩

منم پانیک دارم انقدددد بده

خیلیییی الان یه جوون از فامیل فوت کرده مشکل معده داشت دوهفته پیش الان علتش مشخص نی 

من چون معده درد دارم ترسیدم فکرم داغون همش میگم منم ..

سلام عزيزم نترس ببين ام ار اي خيلي تصويربرداريه حساسي هست و خيلي به تخصص راديولوژيست ربط داره،کلا ب ...

سلام عزیزم من برای بچم ک ام آر ای از مغزش داشت بردمش ام ار ای پارسیان تهران 

بعد ک جوابش رو نشون دکتر دادم گفت اصلا کارشون دقیق نیست....حالا من باید چکار کنم بنظرتون؟؟؟

سی دی و عکس هاشم بهم دادن 

ینی سی دی شو نشون یه دکتر رادیولوژی بدم؟؟؟

اینی ک میگن ام ار ای فللن جا دقیق نیست منظورم دستگاهشه یا تفسیری ک دکترش میکنه و جوابی ک مینویسه و کتبی میده؟

سلام عزيزم نترسببين ام ار اي خيلي تصويربرداريه حساسي هست و خيلي به تخصص راديولوژيست ربط داره،کلا بجز ...

سلام عزیزم شما یا اطرافیانتون ام آر ای انجام دادن که خوب باشه ، کجا خوبه تو تهران ؟ 

سلام عزیزم شما یا اطرافیانتون ام آر ای انجام دادن که خوب باشه ، کجا خوبه تو تهران ؟

سلام

بله عزیزم

ام آر آی خیلی فرق داره چی باشه 

یه جا مثلا برای دسک خوبه یه جا رحم یه جا...

بهتره از کسی که تجویز کرده بورسید ببینید کجارو قبول داره

من رحم و تخمدان می دونم تو تهران صد و یک خوبه