2777
2789

میشه بگید شکمتون تخت شد یانه مثل روز اولش شد آیا

اونایی هم که طبیعی شدن شکل واژنشون زشت شده

عاشق همسرمم❤️خدایا یه پسرخوشگل و باهوش و سالم ازت میخوام❤️دعا کنید تو دلیم یه پسر خوشگل و سالم باشه❤️رفتم ان تی گفت پسره خدایاشکرررررررت خودت مراقبش باش تا به سلامتی به دنیا بیاد❤️😍پسرم خوش اومدی به زندگیمون😘🧿❤️

اره همونجور مونده.۶ ماه گذشته 

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

برای من مثل اول شد

سزارین بودی؟

عاشق همسرمم❤️خدایا یه پسرخوشگل و باهوش و سالم ازت میخوام❤️دعا کنید تو دلیم یه پسر خوشگل و سالم باشه❤️رفتم ان تی گفت پسره خدایاشکرررررررت خودت مراقبش باش تا به سلامتی به دنیا بیاد❤️😍پسرم خوش اومدی به زندگیمون😘🧿❤️

واژن که به حالت اول برمیگرده عزیزم

اما سزارین هم تو ترک خوردن پوست دخیل نیس 

به جنس خود پست مونده 

من طبیعی بودم وخودبخود ترک خورد شکمم الآنم بعداز۸سال هست همچنان 

تا صبح قضا سهل و سهیلش به که باشد.تاشام قدر رجعت و میلش به که باشد.در بزم وصالش همه کس طالب دیدارتا یار که را خواهد و میلش به که باشد
اره همونجور مونده.۶ ماه گذشته 

خیلی گنده مونده یعنی؟

ترک ترکی هم شده؟

من سز بودم شکم هم داشتم یه مقداری قبل از بارداری و ازدواج حتی .

الانم همون مقدار شکم رو دارم که مجردی هم داشتمش 

البته بعد از سز ۴۰ روز شکمم رو سفت بستم و میگن که ایت خیلی تاثیر داره .کلا شکم آوردن واسه بارداریه ربطی به زایمان نداره .مادرشوهرم ۶ تا بچه طبیعی اورده و کلییی شکم داره و هردوتا زنداییام دو تا سز اوردن و شکم هاشون تخته .نمیشه گف سز شکم میاره 

خدایا با هر نفسم شکر تو گویم ... ❤️❤️🙏🙏
سزارینم خیلی شل و افتاده شده شکمم

بزرگ هم هست؟

بعد زایمان با شکم بند نبستی؟

بله.دوتا سزارین

شکمتو بستی بعد زایمان؟

لاغری خودت؟

اره شکم من شل شده با ترک 

😭

بزرگ هم مونده