2777
2789
عنوان

ای بابا

550 بازدید | 22 پست

شب قدر تصمیم گرفتم با مامانم دعوا نکنم چون گناه داره دیگه 

حالا اومده از ساعت ۱۲ تا الان همین جور حرف می زنه 

من اصلا زود تر می خواستم بخوابم نشد 

الآنم دیده دوازده شد گفتم خیلی دیره چون ۴ باید بیدار شم ۸ امتحانه 

۱۲و ۴۰ دقیقه که شد 

گفتم مامان جان من فردا امتحان دارم بقیه اش بذار برا بعد 

حالا همین جور داره جیغ جیغ میکنه که خودش یه سره زر زر می کنه حالا من دارم حرف میزنم حرف منو قطع می کنه‌ 

پس از اون موقع تا حالا خوابت نمیومد و........ 

منم سرش داد زدم گفتم تو همش دنبال دعوا می گردی 

من حرف بدی نزدم 

اگه از اون موقع تا حالا چیزی نگفتم می خواستم ناراحت نشی حالا دیدم خیلی دیره 

حالا من گناه کردم سرش. داد زدم 

بالا به خدا نمی تونم 

اخلاقش خیلی بده خیلی 

تصمیم دارم ازدواج کنم یا دانشگاه بزنم یه شهر دیگه 

مهر امسال انشاالله میرم دانشگاه و گروه هم تو این دنیا دیوونه میشم هم اون دنیا جهنمی 

الآنم از بس اعصابم خورد کرد دیگه خوابم نمی بره 

هستم تا نخوابم نمی تونم شروع کنم

از بس هم جیغ کشید دیگه خوابم نمی بره

گوشی بزار کنار یه اب بخور بخواب ارامش بگیری و از بیخوابی امتحانت رو خراب نکنی 

به حرفا مامانتت هم اهمیت نده اخلاقش همینه دیه به هر حال مادره باید بهش احترام بذاری 

درستم بخون همون دانشگاه شهر دیگه بزنی به ازدواج فعلا فکر نکن

_به هر حال اکثر مردم فقط فضا را اشغال میکنند.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمی تونم عصبانی میشم نمی تونم احترام بزارم

ببین متوجه هستم که حرفات از عصبانیته و نمیتونی خودت کنترل کنی ولی خب بی اهمیت باشی مامانمتم کم کم بیخیالش میشه هروقت دعوا شد برو  تو اتاقت بشین فیلمی آهنگی چیزی گوش کن 

_به هر حال اکثر مردم فقط فضا را اشغال میکنند.

😑شما جای من بودی عذر خواهی می کردی  بی دلیل هر چی از دهنش در اومده گفته

راستش منم جای تو هستم    

نمیدونم ولی تو دین گفته والدین هر چی بد باشه ناحق بگه وظیفه فرزند خشوعه در مقابلش

راستش منم جای تو هستم       نمیدونم ولی تو دین گفته والدین هر چی بد باشه ناحق بگه ...

والا تو زندگی پس از زندگی 

یادم نی یارو بچه اش میزد دعواش می کرد چی کار می کرد خلاصه اذیتش می کرد عذاب شده بود این جوریام نیست

انشالله که امسال دیگه قبول شی ، فقط نمی‌دونم چرا اینطورین?😑😑همش دنبال بحث و دعوا سر یه چیزین....

آخه میگه شهر خودمون بزن 

درسمم خوبه 

احتمالش بالاست شهر خودمون بیارم 

ولی نمی خوام 

روانی میشم 

تازه میگه جای دیگه قبول شدی منم میام 🥴

فقط باید شوهر کنم راحت بشم 

راستش منم جای تو هستم       نمیدونم ولی تو دین گفته والدین هر چی بد باشه ناحق بگه ...

عزیزم خودتو کنترول کن هرچی گفت تو دلت بگو من حق دام ولی بذار بگه آروم شه ......خلاصه خودتو راضی کن خیلی وقتا ما نمیتونیم درکشون کنیم با اینکه میگیم میخواد چیکار کنه یا یی دلیله فقط خدا از دلش خبر داره  

آخه میگه شهر خودمون بزن  درسمم خوبه  احتمالش بالاست شهر خودمون بیارم  ولی نمی خوام ...

ببین از چاله نیفت تو چاه! میخوای از دست مادرت فرار کنی گیر یکی میفتی بدتر از مادرت که هر روز بگی صد رحمت به اون موقع

خودم پسرم میگم آش دهان سوزی نیست از هر ۱۰۰ نفر ۲ نفر خوب داریم.

درسات رو بخون یه شهر نزیک شهر خودت قبول شو ، رتبه کنکورت خوب شه میتونی مشاور شی یا کارهای دیگه انجام بدی....

اینکه میگه منم میام همش حرفه ، نمیتونه بیاد خوابگاه که ، نهایتاً هر ماه بیاد سر بزنه ولی فکر شوهر رو نکن

ببین از چاله نیفت تو چاه! میخوای از دست مادرت فرار کنی گیر یکی میفتی بدتر از مادرت که هر روز بگی صد ...

بالاخره که باید ازدواج کنم فوقش زود تر 

دیگه تا آخر عمرم که نمی تونم مجرد بمونم 

والا مردای فامیل ما که جونشون برا زناشون میدن 

پدر و مادر خودشون ول کردن شوهر عمه هام 4تا عمه دارم چون عمه هام می خوان پیش مانسون باشن 

بعد هم خونه اجاره می‌کنه اگه باهام بیاد .

من شب از پانسیون دیر بیام بابام منو میکشه در حالی که بقیه بچه ها همون جا می خوابن چی میگی خواهر