2777
2789
عنوان

عشق اول

| مشاهده متن کامل بحث + 714 بازدید | 43 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بنظرتون این پیاماشو نشون نامزدم بدم؟ یا کلا بلاک کنن و نادیده بگیرم اخه اگ نگم ممکنه اون بیاد بهش ب ...

نه تو که کاری نکردی اصلا بری بگی.   می‌دونی اول این که اصلا نباید تنهایی میرفتی سر قراریاجایی که دوتایی بخوایین درمورد خانواده ها یا هرچی صحبت کنین میگفتی پسردایی یا پسرعمه یا پسرخاله هرکس که هست. هر چیزی گذشته بوده  تموم شده و رفته اگه هر انتقادی هم دارین و حرفی هست. جلوی همه بگید  یاتومهمونی.  اگه همو دیدیم جلوی خانومتون. زنتون بگین حالا که. دیگه   رفتین الان. اصلااا به نامزدان نگین بدتر حساس میشه میگه لابد موضوع خیلی مهمه که بااون درمیون گذاشتین خیلی ریلکس ازاینستا فالوش کنید نه استوریشو ببینید نه جوابشو بدید اون بخواد بگه آبروی خودش می‌ره بعدا میترسه شما به زنش بگید اصلا همچین کاری و نمیکنه. آبروی خودش می‌ره شما خطایی نکردید نامزدتون بهش میگه اصلا چرا به زن من پیام دادی اصلا چرا بهش گفتی بیاد شما نه پیام عاشقونه دادید نه چیزی کلا از همین  الان نه جوابشو بدید بگید هرکاری دارید دیگه تنهایی به من پیام ندید    کلا هم ازاینستاتون ایناانفالوش کنید نزارید اززندگیتون سردربیاره و لینستاتونو چک کنه 

چت هم ب بهانه ی استوری ک گذاشته بود 

ک ی پادکست روان درمانی بود

ریپلای زد سلام احوال پرسی و گف چیه

من ی کلام جواب دادم پادکست روان‌درمانی 

گف بفرس

براش فرستادم

بعد ی عکس فرستاد تا سر سفره ی م شروب هستن

میدونه خانواده چقد بدشون میاد

من چیزی نگفتم سریع پاک کرد 

و دیگ بهانه ای براش نزاشتم ک چت رو ادامه بده 

تا اینکه سریع اون استوری رو گذاشت

خب چرا انقد زود ازدواج  کردین یکم تلاش  میکردین برا هم

تلاش کردیم

جدایی بهتر بود پا فشاری کردن زندگی من و اونو خراب می‌کرد و با ازدواج چون اختلافات خانوادگی زیادی داشتیم

من زندگیم آروم نمی‌گرفت همش توش بجث پیش میومد

اسی الان عقد هستی خودت؟؟ یا تو مرحله ی آشنایی؟؟؟؟

بنظر من نگو، اگر طرفت حساس باشه آرامش رو ازت میگیره،توهم خیانت میزنه،اگر بعداً فهمید بگو یه خواستگاری فامیلی بود که به نتیجه نرسید

قسم به وعده شیرین مَنْ یَمُت یَرَنی من ایستاده بمیرم به احترام علی♥️
اسی الان عقد هستی خودت؟؟ یا تو مرحله ی آشنایی؟؟؟؟ بنظر من نگو، اگر طرفت حساس باشه آرامش رو ازت میگی ...

ن نامزدیم عقد  نکردیم

اره یکم بد دل هست خودش همینجوری ب روم نمیاره ولی مشخصه سر این هم داریم میریم مشاوره 

ترس دارم ک پسرداییم یهو بیاد بگ بهش

اون توقعش بشه بگ اگ چیزی نبود چرا ترسیدی بهم نگفتی و اینا...

توش موندم

اصلا این کار رو دوست ندارم انجام بدم تاپیک رو زدم راهنمایی بگیرم ک چجوری رفتار کنم کسی چیز بدی بردا ...

میدونم گلم قضاوتت نکردم فقط میگم دوری کن از این رابطه ک گول شیطون نخوری عزیزم شیطون قسم خورده ک چنین وقتی تمام تلاشش رو میکنه ک انسان رو نابود کنه

از وقتی بر آورده نشدی...دیگه آرزو نکردم...
ن نامزدیم عقد  نکردیم اره یکم بد دل هست خودش همینجوری ب روم نمیاره ولی مشخصه سر این هم داریم م ...

پس خیلی دقت کن تا عقد نکردین

قسم به وعده شیرین مَنْ یَمُت یَرَنی من ایستاده بمیرم به احترام علی♥️