2777
2789
عنوان

عشق اول

| مشاهده متن کامل بحث + 714 بازدید | 43 پست

میگن هیچ عشقی تو دنیا مث عشق اولی نیس میگذره یه عمری اما از خیالت رفتنی نیس

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

حواست رو جمع کن خواهر.الان لبه تیغی،خدای نکرده اشتباه رفتار کنی هم به همسر پسردایی تون ضربه می زنید و هم به زندگی آینده خودتون.انرژیتون رو برای آینده خودتون بزارین نه مرور گذشته ها .کاش نمی رفتین سر قرار.البته از طرفی هم بهتر شده که نیتشون آشکار شده براتون و بیشتر نیازه حواستون رو جمع کنید.حتی تو فضای مجازی لازم شد بلاک کنید.ایشون متاهل هستند و مجرد نیستند که بگن قصد ازدواج و آشنایی با روحیات و... دارند.صورت مسئله کلا اشتباهه

به از این چه شادمانی،که تو جانی و جهانی 
وای اون و تو هر دو متعهد هستین ب کسی دیگ بلاکش کن زندگی چند نفرو خراب نکن عزیزم

اصلا این کار رو دوست ندارم انجام بدم

تاپیک رو زدم راهنمایی بگیرم ک چجوری رفتار کنم کسی چیز بدی برداشت نکنه و این چنین اتفاقا نیوفته

چون فامیله هرکاری کنم باز ی چیزی در میارن بگن..

من واقعا دنبال آرامش توی زندگی خودمم

بدون وجود اون

حواست رو جمع کن خواهر.الان لبه تیغی،خدای نکرده اشتباه رفتار کنی هم به همسر پسردایی تون ضربه می زنید ...

درسته...

نه اون جلسه هم ک رفتیم گف میخواد راجب عمه اش ک یعنی میشه مامانم صحبت کنیم

ی سری بحث خانوادگی بود...

وگرنه سر ابراز علاقه اگ بود ک نمیرفتم

درسته... نه اون جلسه هم ک رفتیم گف میخواد راجب عمه اش ک یعنی میشه مامانم صحبت کنیم ی سری بحث خانوا ...

خدا رو شکر هزارماشالله عاقل و آگاه هستید.از خدای بزرگ براتون طلب خیر و خوشبختی دارم. انشالله به لطف خدا زندگی شاد و موفقی داشته باشید. 

به از این چه شادمانی،که تو جانی و جهانی 
خدا رو شکر هزارماشالله عاقل و آگاه هستید.از خدای بزرگ براتون طلب خیر و خوشبختی دارم. انشالله به لطف ...

ممنون جانم♡ مرسی از راهنمایی هاتون یک دنیا ممنونم

کلا. آنفالوش کن شماره هاشم کلا  بلاک کن اصلا خودتو راحت کن محکم کاری کن وگرنه یه کاری می‌کنه هم اون کسی که دوستت داره بی اعتمادمیشه و می‌ره و اونم می‌ره تو میمونی و ضربه خورده.  مثلا یه وقت یهو پیش اون کسی که دوسش داری هستی. پی ام میده یاپیام میده بلاخره یه حرکتی میزنم که دیگ نمیشه کاریش کرد 

کلا. آنفالوش کن شماره هاشم کلا  بلاک کن اصلا خودتو راحت کن محکم کاری کن وگرنه یه کاری می‌کنه هم ...

بنظرتون این پیاماشو نشون نامزدم بدم؟ یا کلا بلاک کنن و نادیده بگیرم

اخه اگ نگم ممکنه اون بیاد بهش بگه

نامزد من هم بد دل بشه

وقتی ریگی ب کفشم نیست همون خودم بگم بهتر نیس؟