2777
2789
عنوان

کرم زدن لباس

410 بازدید | 6 پست

یه لباسی داشتم شسته بودمش یادم رفته بود رو بند بندازم که دیدم چند تا دونه کرم سفید کوچیک زده با آب شستمش انداختمش رو بند از بین میرن درسته؟ البته متاسفانه آفتاب بهش نمیخوره 

من یه بار قبلا هم برام پیش اومده بود  اون لباس رو انداختم ولی این دفعه خیلی کرم های ریزی بود و چند تا دونه 

فقط آدم هایی که پر از عقده هستن میتونن بقیه رو قضاوت کنن و بهشون تهمت بزنن چون خودشون میخواستن اون کارا رو بکنن اما نتونستن 

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

بار اوله می‌شنوم لباس کرم میزنه

لباس نم دار که بمونه کرم میزنه البته زیادم نمونده یکی دو هفتس چون من همیشه میرم حموم لباسامو تو حموم میشورم و بعدش میندازم رو بند اما اینو جدا شسته بودم یادم رفت 

فقط آدم هایی که پر از عقده هستن میتونن بقیه رو قضاوت کنن و بهشون تهمت بزنن چون خودشون میخواستن اون کارا رو بکنن اما نتونستن 
مگه چند روز گذاشتی که کرم زده؟؟ حداقل باید دوهفته بیشتر باشه

آره دو هفتس 

راستش من همیشه لباسامو تو حموم میشورم و بعدش میندازم رو بند ولی اینو جدا شسته بودم گذاشته بودم یه جای دیگه یادم رفته بود 

یاخدا مگه چقد مونده کرم زده؟ اولین باره میشنوم ولی یکم رو نظافتت کار کن لباستو تا میشوری پهن کن  ...

ربطی به نظافت نداره من وقتی میرم حموم لباس رو همون موقع میشورم و میندازم رو بند این دفعه اینو جدا شسته بودم و یادم رفته پیش میاد