2777
2789

باید پیش یه دکتر متخصص برن با جلسات فیزیوتراپی و در صورت نیاز تزریق اوزون خیلی زود خوب میشن

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اوزون تراپی چیه شما خودتون دیدین کسی با این روش ها درمان شه

اوزون تراپی یکی از روش های درمانی نوین در علم پزشکی است که امروزه بطور وسیعی در درمان طیف وسیعی از بیماری ها بخصوص آسیب های ارتوپدی بکار می رود. تزریق گاز اوزون روشی کم عارضه است که در سالیان اخیر جایگزین تزریق داروهای کورتونی که عوارض زیادی در پی دارند شده است.

استفاده از گاز اوزون روشی موثر در درمان بیماری های عضلانی و مفصلی است که در جراحی بسته دیسک کمر و دیسک گردن نیز بکار می رود. اوزون تراپی یکی از روش های موثر در درمان دیسک کمر است. اوزون درمانی دیسک کمر روشی موثر در کاهش مشکلات ناشی از دیسک کمر و تسکین علائم بیمار است. در این روش میزان مشخصی از گاز اوزون با غلظت خاص که توسط پزشک تعیین می شود به بافت مورد نظر تزریق می شود. اوزون درمانی روشی موثر ، کم عارضه و کم هزینه نسبت به سایر درمان ها است.

اوزون مورد استفاده در پزشکی توسط دستگاه های مخصوصی که اکسیژن را از منبع اکسیژن گرفته و به اوزون با غلظت خاصی تبدیل می کنند تهیه می شود و توسط سرنگ های ظریف و مخصوصی و پس از بی حسی موضعی انجام می گیرد.

تزریق ازوزن در صورتی که با روش صحیحی و بصورت بی حسی انجام بگیرد دردی بیشتر از یک تزریق عضلانی ایجاد نخواهد کرد.

تعداد جلسات درمانی با این روش بسته به نیاز بیمار و تشخیص متخصص متفاوت است.
بله یکی از نزدیکانم با همین روش کمر درداش خوب شد

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
شما دکتری میشناسین به من معرفی کنید من تهرانم

من کلینیک سینوهه رو بهتون پیشنهاد میکنم هم بسیار مجهز و بروز بودن هم دکتراشون خیلی با تجربه و حرفه ای هستن و همه دارای کد وزارت بهداشت و خوبی این کلینیک اینه که تمام روش های درمانشون غیر جراحی
آدرسشون : تهران ، خیابان شریعتی ، بالاتر از ظفر ، کوچه صادقیان ، پلاک ۶ ، واحد ۷        تلفن تماس :  02126701272

اینم آدرس سایتشون 👇🏻👇🏻👇🏻
https://dr-jamaly.com/
اینم کانال تلگرامشون
اینم پیج اینستاشون
مطالبشون بسیار مفید و میتونه کمکتون کن