2821
2789
عنوان

بیاید بحرفیم

152 بازدید | 10 پست

یکی درخواست بده حرف بزنیم دلم گرفته لطفاً خانوم باشع ممنون 

داداشی کجا رفتی کجا رفتی چرا رفتی زیر خاک تو قول داده ولم نکنی زدی زیر قولت سامان دلم برات تنگ شده کاش دوباره صدام کنی اجی کوچولو کاش دوباره بغلم کنی نازم کنی برام قصه بگی دلم تنگ شده برات الان پیش مامان بابات آرومی راحت بخواب داداش دوستت دارم داداشی 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

همینجا صحبت کن

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اینجا حرف بزن

نمیشه 

داداشی کجا رفتی کجا رفتی چرا رفتی زیر خاک تو قول داده ولم نکنی زدی زیر قولت سامان دلم برات تنگ شده کاش دوباره صدام کنی اجی کوچولو کاش دوباره بغلم کنی نازم کنی برام قصه بگی دلم تنگ شده برات الان پیش مامان بابات آرومی راحت بخواب داداش دوستت دارم داداشی 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

من امروز فهمیدم تربیت بچه و بچه داری چقد سخته

با اینکه مجردم ولی متوجه شدم مسئولیت تربیت بچه خیلی بیشتر از چیزی بود که فکر میکردم و یکم ترسیدم

توکلت علی الله...تا توکلم بر توست،مرا از خطرات چه باک!  

بیا همین جا من امروز از لی حوصلگی نزدیک بود دق کنم 

خدایا تا آخر تابستون من این روزای تکراری طولانی وچطور تنها بگذرونیم با دوتا بچه غر غرو

خدایا شکرت__یا مادرم فاطمه زهرا___یاحسین___یا مهدی ادرکنی __

تاپیک قبلیم یکی اومد گفت همه چی دروغه بعد من تاپیک اول سننمو اشتباه تایپ شد اومد میگه دروغه سر همین نمیخوام اینجا حرف بزنم

ما نمیگیم دروغه

مرسی عزیزم