2821
2789
عنوان

کیا کشک بلدن

458 بازدید | 8 پست

سلام دوستان میخواستم کشک درست ی دستور پیدا کردم که گفت به ماست ترش شده دو لیوان آب بریزید بعد رو حرارت بزارید که بجوشه و ببره اما ازمن درس نبرید یکم گلوله های ریز شد بعد ریختم تو پارچه دیدم کلش آبه دوباره برگردوندم گذاشتم رو گاز باز دیدم غلیظ تر نشد ولی ریختم تو پارچه اما بازم آبکیه نمیدونم چکارکنم😥

والا من تو دهاتمون دیدم دوغ رو می‌جوشونن تا آبش تبخیر بشه

با ۲لیوان ماست و دوغ خیلی بتونی کشک بگیری دو قاشق غذاخوری تازه اونم اگه پرچرب و محلی باشه

من با آب ماست چکیده قره قوروت درست کردم...آب ماست چکیده رو گداشتم رو حرارت...اندازه یه قابلمه رویی سایز کوچیک پر  شاید بگم ۳قاشق قره قورت داد...ولی عجب معرکه ای بود🤤🤤🤤🤤🤤🤤

ماست رو بزار رو حرارت و همش و پیوسته هم بزن.تا موقعی که ماست مثل شیر حباب بزنه و بیاد بالا .حرارت رو کم می کنی و هر ۳ دقیقه هم میزنی تا آبش تموم بشه.بعد بریز تو کیسه

سوالاتی در مورد عفونت شدید رحم.........و سرکلاژ شکمی داشتید.در حد توانم پاسخ میدم....خداممنونتم..

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

ماست رو بزار رو حرارت و همش و پیوسته هم بزن.تا موقعی که ماست مثل شیر حباب بزنه و بیاد بالا .حرارت رو ...

اخع چند سال پیشم همینکارو کردم فق چربی موند اصلا چیزی ب اسم کشک نشد

اخع چند سال پیشم همینکارو کردم فق چربی موند اصلا چیزی ب اسم کشک نشد

پس ماستت خوب نیست.شیرمحلی ماست کن

سوالاتی در مورد عفونت شدید رحم.........و سرکلاژ شکمی داشتید.در حد توانم پاسخ میدم....خداممنونتم..

من همیشه ماست‌های که میمونه تبدیل به کشک می کنم میزارم فریزر

الانم مامانم میخواد ماست گوسفند درس کنه از صفر تا صدشو بگو اگه زحمتی نیس ی ظرف کش برم دوباره درس کنم

ماست رو بزار رو گاز.تا موقعی که ماستت مثل شیر حباب بزنه و بیاد بالا باید هم بزنی تا نبره.وقتی اومد بالا هم بزن دو و سه دقیقه و حرارت رو کمتر کن.و بعد هر ۳ دقیقه یه بار هم بزن تا علیه بشه.و بعد بریز تو کیسه آب اضافی اش بره.یا قبل از کیسه بریز تو پلاستیک بزار تو فریزر

2829
2828

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

سلام سلام

ziba_jooni | 1 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز