2821
2789
عنوان

خانما بیاین🥺😭

158 بازدید | 11 پست

نامزدم سه سال پیش تصادف میکنه 

با موتور بوده...با کمر به زمین میخوره 

مهره کمرش ترک بر میداره... الانم سربازیه چن مدته خیلی کمرش درد گرفته ام ار ای گرفتیم نشون بهترین دکتر یزد دادیم گفت باید زودتر عملش بشه مهره کمرش کاملا شکسته و تو عکس سیاه شده

نشون چند تا دیگ دکترم دادیم اوناهم گفتن عمل

مهره کمرشم نزدیک نخاعه و دکتر گفت ریسک داره اما باید عمل بشه

حالا بعضیا میگن کمرو اگ عمل کنن بدتره

چیکار کنیم؟😭

عزیزم درصورتی عمل خوب نیست و بدتره که مشکل جدی نباشه 

الان سود شما بیشتر تو عمل کردن هست تا عمل نکردن 

مراقبت های بعد عمل رو انجام بدین تا زود سرپا بشن 

کمربند طبی.فیزیوتراپی ورزش سبک و مواردی که پزشک بگه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از ته دل سلامتی همسرت رو از خدای مهربون میخوام نگران نباش عزیزم خدا حواسش به تو وهمسرت هست فردا هفتاد تا سوره حمد برا سلامتیش میخونم خودتم عوض گریه کردن به خدا پناه ببر تا بهترینها رو برا تو خانواده رقم بزنه 

معبودم ... 🤲ای راهگشا در تاریکی ها...با کلید اجابتت ...قفل های درونم را باز کن...با تو که باشم، در جاده های تردید،...دستان توانای تو را میبینم ...قلبم در آسمان عشقت ...به پرواز در می آید واز شراب شیرین عرفانت مینوشم ..با تو در آغوش کرامتت ...ساکن میشوم ...با تو هیچ جاده ی پر پیچ و خمی وجود ندارد ...با تو دلم به عطر یاس های برکتت معطر میشود ...تو در جاده های خشکسالی ...تشنگی ام را به برکت نگاهت سیراب میکنی ...خدایا ! هر لحظه شکرت که کنارم هستی و مرا به غیر از خود وا نمیگذاری .
عزیزم درصورتی عمل خوب نیست و بدتره که مشکل جدی نباشه  الان سود شما بیشتر تو عمل کردن هست تا عم ...

ممنونم

اخه همش با خودم گریه میکنم و میگم سنی نداره 

۲۲ سالشه🥺

اون بعضیا که گفتن تخصص مغز و اعصاب داشتن ؟ والا به من هم میگفتن عمل نکن ! مشکلات ستون فقرات بعد عمل هم هست(مثل ظرف پینه خورده باید تاتی تاتی کنان به زندگی ادامه بدی )  اما با عمل اون هم شرایطی که نامزدتون داره احتمال خطرات بعدی خیلی کمتر میشه (دور از جون آسیب به نخاع و فلج شدن )

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

از ته دل سلامتی همسرت رو از خدای مهربون میخوام نگران نباش عزیزم خدا حواسش به تو وهمسرت هست فردا هفتا ...

خیلیییییییییییییی ممنونم عزیزم🥺🥺🥺🥺❤️🫂

خدا خیرت بده

ان شاالله هیچ وقت هیچ دردی نبینی🥺❤️