2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده

425 بازدید | 39 پست

شوهرم دیروز پیام داد ک طلاق توافقی بگیریم ما هم تو عقد هستیم و خب دعوا و اختلاف زیاد باهم داشتیم،شوهرم ۳ بار اومد خواستگاریم تا جواب مثبت دادم اوایل هم عاشقم بود ولی میگه از اخلاقات خسته شدم خیلی ناراحتم کارم شده گریه، من یکمی حساسم ادم درون گرایی هستم و جای شلوغ اذیتم میکنه اما شوهرم برون گراست و نمیتونه درکم کنه واسه همین موضوعات دعوامون میشه اینا خانوادگی کلا دائم مهمونیای شلوغ هستن اما ما خانوادگی اینجوری نیستیم ، من باکره نیستم ولی شوهرم میخواد بدون مهریه جدا شیم مادرم اینا نمیدونن باکره نیستم و بهم میگن بدون مهریه نمیذاریم جدا شی ک اون خوش بحالش باشه من از واکنش پدر و مادرم نگرانم میترسم دق کنن بفهمن.شوهرمم خیلی مغروره و کوتاه نمیاد چکار میتونم کنم؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حالم خیلی بده میگم شرف نداره ک بگه بکارت زنمو گرفتم نذارم ابروش بره، شده ی تنش روانی بزرگ برام

از حق خودت نگذر  اینجا حیا لازم نیست اگه دیدی کوتاه نیومد دهنشو سرویس کن 

اون میخواد طلاق بده چشمش کور مهریه رو هم باید بده تا تو قبول نکنی نمیتونه توافق کنید مگه الکیه

اصلا نمیدونم چی درسته چی غلط، دیشب ک ب بابام گفتم زنگ زد ب شوهرم اما شوهرم جواب نداد در عوض بهم پیام داد کاری کن بابات زنگ نزنه جوابش نمیدم نمیخوام حرف کم و کسری بزنم زشت باشه 

از حق خودت نگذر  اینجا حیا لازم نیست اگه دیدی کوتاه نیومد دهنشو سرویس کن

مامانم اینا نمیذارن میگن حق نداری کوتاه بیای ک اون راحت باشه تا قرون اخر مهریه باید بگیری ،من نمیدونم وقتی مامان اینا متوجه بشن باکره نیستم چ حالی میشن