2789
عنوان

دلم شکسته

87 بازدید | 6 پست

سلام معلمم امروز جلسه داشتیم یکی از والدین گفت به مدیر سال دیگه معلم خوبی قول دادی بیاد که ریاضی خوب کار کنه مدیر گفت باشه خیلی ناراحت شدم من سعی کردم خوب درس بدم کمی فقط درس ریاضی عقب بودم تدریسش که رسوندمشون یک خورده کاس داریم هم ضعیفه سعی کردم خیلی تلاش کنم براشون چی کار کنم خیلی دلم شکست 

اون بچه از الان فاتحه اش خونده اس.من زبانم خیلی خوبه. شدیددد. هم دانشگا رفتم هم کانون تموم کردم

یه مدت تدریس میکردم یکی ازکلاسام امتحان فاینال گرفتم‌ مادر یکیشون زنگ زد گفت این چرا سختگیره عوضش کنید. 😁😑

صاحب اموزشگاهم بهم گفت نیا.(تو دنیای ما پول مهمتر از یه شخص تحصیل کرده اس) درحالی که آسونترین ازمونی بود که گرفتم. سوالا رو ببینی میخندی خودم نرفتم دیگه بچه های کلاس دیگم که اونم همون اموزشگاه بود داشتن گریه میکردن. اما مدیر بیشعور یه معلم اورده بود برا دو کلاس منم نرفتم. . من درواقع مفت درس میدادم.چون پولی که بهم پیشنهاد داد پول یه باک بنزین ماشینم بود.. اینا همون خونواده هایی هستن که بچه اشون بیچاره میشه. از بس لوس بار میان. حالا مخصوصا آه یه نفر دنبالشون باشه. که باعث بیکارشدنش شدن.

بیخیال تو کم نیار اتفاقا اونقد پیشرفت کن. یه روز خلافش ثابت شه بهشون 💜

یازده ساله که حالم بده...😔.لطفا اگه امضام رو میخونید دعاکنید همین ۴۰۲ به آرزوم برسم. اگه دعام کردید الهی صدبرابرش برگرد سمت خودتون💖💖💖💖 حس ششمم بد نیس 

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

اون بچه از الان فاتحه اش خونده اس.من زبانم خیلی خوبه. شدیددد. هم دانشگا رفتم هم کانون تموم کردم &nb ...

اتفاقا سال دیگه تصمیم دارم معلم همون مدرسه بشم و شاگردام عالی درس بدم البته یک کلاس دیگه نه شاگردای امسالم 

اتفاقا سال دیگه تصمیم دارم معلم همون مدرسه بشم و شاگردام عالی درس بدم البته یک کلاس دیگه نه شاگردای ...

ابتدایی هستی؟

آفرین اصلاااا کم نیار. به گفته هات و رفتارت جذابیت بده. خوش اخلاق باش و مهربون.  دعا میکنم موفق باشی❤❤❤

محتاج دعام خیلی🙏😔

یازده ساله که حالم بده...😔.لطفا اگه امضام رو میخونید دعاکنید همین ۴۰۲ به آرزوم برسم. اگه دعام کردید الهی صدبرابرش برگرد سمت خودتون💖💖💖💖 حس ششمم بد نیس 
بله ابتدایی مرسی عزیزم خیلی مهربونم 

چه خوب. پس صبور باش خدا بهترینارو بهت میده💜