2777
2789

من ۱۹سالنه از ساعت۷  صب بیدار میشم و کارامو میبینم ۸ از خونه میزنم بیرون تا ساعت یک میرم سره کار ۱ونیم میام ناهار میخورم ی چرتی میزنم ساعت ۲ورب میرم دوباره سره کار تا ساعت ۸ شب 

ولی موقه هایی ک میام خونه........چشمتون روزه بد نبینه فقط جنگ و دعوا با مامانم میرم بغلش میکنم هولم میده سرم کلی داد میزنه گیر علکی میده مثلا همین چن دیقه پیش همبرگر خریده بود دیدم خیلی تنده ی نقدارشو نهوردم کفتم بعدا میام میخورم الان رفتم ک بخورم گفت ک الان چرا داری میخوری گفتی چن دیقه دیگه میخورم ک کلی غرررر زد داد کشید گفت اگ میخواستی بخوری لشتو همون ادل میخوردی دیگه چن دیقت الان بود؟؟؟ دوباره اومدم تو اتاقم 

ظهر ک از سره کار اومدم رفتم اشپزخونه در یخچالو وا کردم داد زد سرم گفت چی میخوای از جون بخچال بیا بشین دیگ

بهش میگم چرا سرم داد میزنی میگه خونه ک کسی نیست سره کی داد بزنم 

بخدا خستم از دستش

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم مثل شما هستم .مامان منم یکسره با من سر جنگ‌داره .باز خداتو شکر کن ک سرکار میری ....دلیلش اینه ک جز تو کسی نیست حرصشو خالی کنه یکیشم دیر ازدواج کردنه .ب قول دوستم اب ک یجا زیاد بمونه گتدیده میشه 

من هیچ وقت هیچ چیزی رو تو زمان خودش تجربه نکردم ..همیشه خدااا حسرت چیزای ک ارزوشو داشتم بدلم گذاشت .....الان دیگ هیچی برام مهم نیس هر اتفاقی ک بیفته .....تمام تلاشمو میکنم اونای ک دور اطراف من هستن ب چیزای ک میخوان برسن ..تمام خودمو وقف میکنم تا دلی شده ی ساعت شاد بشه .چون همیشه لبخندم رو لبم خش شده 💔😥برام دعا کنید هرکی ک امضامو میخونه فقط محتاج کسی نشم 😭

منم مثل شما هستم .مامان منم یکسره با من سر جنگ‌داره .باز خداتو شکر کن ک سرکار میری ....دلیلش اینه ک ...

اخه من سنی ندارم ۱۸ سالمه زوده برا ازدواج که

همین مامان من بود منو از فشقم جدا کرد تا فهمید رلم بهم بحاطر اسنکه مسابقه برنده شده ب جای سیرینی ی پولی واریز کرده رفت شماره کارت رلمو ازش گرفت همه پولارو پس داد همون شبش همه جیو ب بابام گفت بابامم جدامون کرد ۱۰ روز مردمو زنده شدم الام باهمیم ولی پتهونی دعا کنین ب هم برسیم 

[QUOTE=285933683]اخه من ....خدا حواسش بهمون هست نگران نباش این روزام تموم میشه .بعضی از مامانا فقط اسم مامانو دارن از صدتا دشمن واس ادم بدترن 😔چشم اگ قابل باشم .امید دارم ک ب عشقت میرسی

من هیچ وقت هیچ چیزی رو تو زمان خودش تجربه نکردم ..همیشه خدااا حسرت چیزای ک ارزوشو داشتم بدلم گذاشت .....الان دیگ هیچی برام مهم نیس هر اتفاقی ک بیفته .....تمام تلاشمو میکنم اونای ک دور اطراف من هستن ب چیزای ک میخوان برسن ..تمام خودمو وقف میکنم تا دلی شده ی ساعت شاد بشه .چون همیشه لبخندم رو لبم خش شده 💔😥برام دعا کنید هرکی ک امضامو میخونه فقط محتاج کسی نشم 😭