2777
2789
عنوان

مادر شوهرم داره میاد خونمون

| مشاهده متن کامل بحث + 3362 بازدید | 115 پست

بحث کلاس نیست هر کس در حد توانش سفره میندهزه این به نمونه سادشه به خدا مادر شوهرمم همینه سفره رنگین میندازه منم یه انداره دوسشون داره خدا به قلبم نگاه کنه عروس مثل خودم بهم بده در اینده ان شا الله

بحث کلاس نیست هر کس در حد توانش سفره میندهزه این به نمونه سادشه به خدا مادر شوهرمم همینه سفره رنگین ...

اگر از این سفره ها میندازه چرا میای میگی من گفتم مامانم بهم میگه دعوتم می‌کنه اما مادر شوهرم نه چون دلش نمیخواد 

درضمن شما به مادرشوهرت خوبی بکنی حتما یادت می‌کنه اما من نه ولی مادرم چرا همیشه به یادمه ازش خیلی چیزا دیدم ک از مادرشوهرم نه من دوست دارم به هرکی احترام میزارم بهم احترام بزاره 

اگر گرده برای اونا بیشتر گرده چون هروقت بهم اذیت کردن کرمی ریختن خدا گذاشته تو کاسشون شما خانواده شوهر منو کامل نشناختی فکر کردی مثل خانواده شوهر خودتن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگر از این سفره ها میندازه چرا میای میگی من گفتم مامانم بهم میگه دعوتم می‌کنه اما مادر شوهرم نه چون ...

خوب تو هم ز بزن برو خونشون این که این کارا را نداره اگر نپزیرفتن  شوهرت خودش میفمه که اهمیت نمیدن

اخه این میشه لجبازی می‌دونی چرا آخه من ک نباید بگم خودش باید بگه ماادرشوهر من خیلی رو داره فقط همیشه ...

خب وقتی عادت دعوت ندارن..عروسا ما گاهی با دعوت‌میان.اما‌اکثرا بی دعوتن..چیز زشتیم‌خدایی نیسو

خدایاااا کمکم کن زندگی آیندم رو به خوبی بسازم

خب وقتی عادت دعوت ندارن..عروسا ما گاهی با دعوت‌میان.اما‌اکثرا بی دعوتن..چیز زشتیم‌خدایی نیسو

خب شاید چیزی تو خونشون نیست من چون خودم دوست ندارم کسی خودشو دعوت کنه بیاد همون‌طور دوست دارم با بقیه هم همینطور باشم 

خوب تو هم ز بزن برو خونشون این که این کارا را نداره اگر نپزیرفتن  شوهرت خودش میفمه که اهمیت نمی ...

شوهرم ک همیشه خودش زنک میزنه میگه میایم شام میگم نگو زشته بریم سر بزنیم اونم مادرشوهرمو می‌شناسه میدونه نمیگه خودشو زده به پرویی 

خوب تو هم ز بزن برو خونشون این که این کارا را نداره اگر نپزیرفتن  شوهرت خودش میفمه که اهمیت نمی ...

متاسفانه شوهرم نمی‌فهمه کور کرد لال میشه این وقتا 

خب شاید چیزی تو خونشون نیست من چون خودم دوست ندارم کسی خودشو دعوت کنه بیاد همون‌طور دوست دارم با بقی ...

بله ماهم حتی درحد سر زدن میگیم اطلتع بدیم شاید چیزی نباشه خجالت بکشه

اما‌مامانم برعکس ما فکرمیکنه.میگه دوست ندارم‌خودشونو به زحمت بندازن برن چیزی بخرن.پس‌نگاه‌کن مامانمم فکراوناس

خبوپس دوست نداری نمیری اون هرهفته میاد

واقعا جاشون نیستیم من اگر اینطوری هستم چون واقعا زندگی ما بخاطر اینا خیلی دعوا هست نمیخوان اخلاقاشون ...

دقیقا"

خانواده شوهر منم خیلی سعی کردن به سبک اونا زندگی کنیم اما زیر بار نرفتم خیلی هم سر این مسائل دعوا بود -بین من و شوهرم- ولی خب کم کم تونستم خونه زندگیمو به روش خودم اداره کنم.

شوهرمم به تدریج متوجه شد که اجازه دخالت بهشون نده ولی هنوز صد در صد نمیتونه.

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

عزیزم بله من اینارو میدونم آدابش چطوره و لحن چطوره و....اماایا ما میتونیم به همه برخورد درست یادبدیم ...

درسته. 

اونو منم قبول دارم که بعضی راهنماییا اشتباست. مثلا غذا رو شور کن و... اینا فکر یه آدم بالغ و عاقل نیست. طرز فکر بچه های زیر 14-13 ساله ست.

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

درسته.  اونو منم قبول دارم که بعضی راهنماییا اشتباست. مثلا غذا رو شور کن و... اینا فکر یه آدم ...

عزیزم مگه ما 13ساله نبودیم.ادم لجبازی بودم اما یادم نمیاد انقد بد بوده باشم که بگم اینطور کننن..حالاتوزمینه هادیگه

ادم ازبعضی چیزاناراحت میشه.وگرنه من اصلااینجا نظرنمیدم بمن مربوط نیست