2777
2789
عنوان

مادر شوهرم داره میاد خونمون

| مشاهده متن کامل بحث + 3362 بازدید | 115 پست
وای خدایا یعنی درآینده عروسای منم اینجورین بهم کاش دخترداشتم

داماد هم همینه عزیزم

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شمام‌ میگفتی عه من داشتم حاضر میشدم بیام خونه شما که😁😂

تا بخوای برای بقیه ثابت کنی عمرت به باد رفته پس بیخیالش‌ دختر😉‌   رمان زیاد میخونم اگه خواستید توی تاپیک‌های رمان تگم کنید چندتا رمان خوب معرفی کنم بهتون:) حس‌ ششمی هستم و لطفاا‌ ازم نخواید‌ بگم کی‌ باردار‌ میشید یا کی‌ درسخون میشید اینا به خودتون‌ بستگی داره!!!😑
دارم از درون خودمو میخورم 

من چی بگم میان ماهانه میمونن😔تازه اگ‌خوب بودن رو‌چشمام میزاشتم مهمون دوستم...یسره در حال خوردن و ایراد گرفتن و فتنه کردنه

يَدُ اللَّهِ فَوْقَ أَيْديهِمْ
داماد هم همینه عزیزم

نه مردا همیشه چشمشون به دهن زنشونه 

منم خودم زنم اگه با کسی راحت نباشم وغر بزنم شوهرمم نظرش همون میشه 

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔
تشریفاتی غذا اینا درست نکن  یه غذا مث یتیمچه  و چای تمام  زیاد هم بگو بخند و صمیمی ...

بگو بخند و صمیمیت خیلی موثره.

من اوایل ازدواج خیلی با مادرشوهرم فاز صمیمیت برداشته بودم فکر میکردم دلسوزه و اینا. نگو هدفش فقط حرف کشیدن از دهن من بود. بعدا" هم متوجه شدم کلا" ازم بدش میاد 😐

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

😂😂😂😂یه فکری میکنم برات... سیرابی چطوره😈🤔😄

اونم دوس 

ولی یتیمچه واقعا هوس کردم 

مامانم هم روزه میگیره دیگه روزای آخره بی جون شده حسابی

دلم نمیاد بگم فردا شب درست کن میام خونت 

دیروز ۵کیلو بادمجون خریده چشم طمع دارم بهشون🤣🤣🤣🤣

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
وا مگه چی میشه اینقدر غر میزنی برا دوتا مهمون؟!!خب یه برنج و مرغ یا اصلا استانبولی درست کن مگه چی می ...

اصلا شاید شام خوردن یه چایی ومیوه بزار جلو دستشون تمام

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔
هفته پیش ی دعوای حسابی داشتیم بخاطرشون ساعت پنج نیم اومدن افطار 

عزیز سخت نگیر کسی که اون ساعت میاد فقط برای دیدار میاد افطار و یه کوکو مادره با دلش راه بیا خدا برای شما بسازه

فقط متاسفم برای اونایی که راهکار میدن غذارو شور کن..جواب نده.امدن اخرش باشه و.....

امیدوارم امیدوارم امیدوارمممممممممم یه عروس اینجوری گیرخدوتون بیاد تا یاد جمله هاتون بیوفتیددد

اوناییم که میگن ما دخترداریم عروس دار نمیشیم..یه داماد اینطوری.داماد هست بدتر عروس

دلم نمیخاوست همچین حرفی بزنم اما یه سریا لیاقتشون همینه

اینکه پدرومادر همسرتون میخوان بیان خونه پسرشون مشکلی نیس..مهمانن یک دو خونه پسرشون اومدن...هفته اینده زودتر برید خونشون یا خونه پدرومادرتون.امابی حرمتی کنید نه

خدایاااا کمکم کن زندگی آیندم رو به خوبی بسازم