2777
2789
عنوان

گلمنگلی.

| مشاهده متن کامل بحث + 305 بازدید | 21 پست
راجع به دوش پسرش اطلاعات زیادی ندارم...مرموز که چه عرض کنم، بیشتر میتونم بگم خیلی دروغگوئه ... سر قض ...

من خیلی وقته دنبالش نمیکنم یعنی هیچ بلاگری رو دنبال نمیکنم دیگه.زندگیاشون خیلی رو هواس

برای خوشبختی و کامیابی همدیگه دعا کنیم  اینو گذاشتم برای امضام که همیشه یادآوری بشه که با دعای یکدیگر هستش که ما احساس رضایت میکنیم توی زندگیمون  
شاید به نام ی پزشک میگیره مجوزشو خو

اخه برام سواله یکی از اشناهامونم پدرک مامایی داره بعد کلینیک کاشت مو زده خب اینا چجور میزنن‌ . 

برای کسانی که دوستشان داری نوری باش🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خیلی وقته دنبالش نمیکنم یعنی هیچ بلاگری رو دنبال نمیکنم دیگه.زندگیاشون خیلی رو هواس

بخدا میدونم همشون زندگیاشون مفتی مفتیه. اما تهش ک ب زندگی خودم نگاه میکنم میبینم هیچی نیستم ادیت میشم. منم خیلی تلاشکردن درس خوندم

بخدا میدونم همشون زندگیاشون مفتی مفتیه. اما تهش ک ب زندگی خودم نگاه میکنم میبینم هیچی نیستم ادیت میش ...

چون مقایسه میکنی و نیمه خالی لیوان زندگیتو میبینی.بلاگری هیچی توش نیس بخدا.هر چی ک به نمایش گذاشته بشه زود از چشم میفته

برای خوشبختی و کامیابی همدیگه دعا کنیم  اینو گذاشتم برای امضام که همیشه یادآوری بشه که با دعای یکدیگر هستش که ما احساس رضایت میکنیم توی زندگیمون  
چون مقایسه میکنی و نیمه خالی لیوان زندگیتو میبینی.بلاگری هیچی توش نیس بخدا.هر چی ک به نمایش گذاشته ب ...

ن انصافا خیلیاشون پخته هستن امثال تیستی ازت و اینها

ن انصافا خیلیاشون پخته هستن امثال تیستی ازت و اینها

من اکثر بلاگرهایی ک دیدم خوب نبودن تک و توت ب دلم نشسته