سلام شما بار ارتباط دختر و پسر در سنین نوجوانی موفق هستید؟اگر آره تا چه حدی به بچه هاتون اجازه معاشرت میدین؟ واقعا این دوره از زندگی بچه ها به ما پدر و مادرا خیلی سخت میگذره
لحظه ها میگذرد ،آنچه بگذشت نمی آید باز ،لحظه ای هست که دیگر هرگز نتواند شد آغاز... سهراب سپهری
تو ایران زیاد جواب نمیده...سخته مدیریتش..اگه خارج از ایران بودم اوکی ام
_می شود این تن و این وطن باهم مهاجرت کنند؟با آبادان و شیراز و تهران ومازندران . با تمام بند بند این نقشه با تمام ذره ذره ی این خاک برویم یه گوشه دیگر دنیاو سرود زندگی خوانیم.بر فراز قله ی فردا !.
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
میگفتم من روشنت کردم بهت گفتم.خودت انتخاب کن کمیخای آسیب ببینی یا ن
افکار منفی را کنار بگذار...یه سری به تاپیک هام بزن شاید ب: اینم لینک چالش ناشناس اگر مشکلی یه سوالی داری بنویس اینحا میرم میخونم و توی تاپیک چالش ناشناس شات سوال شما میزارم و جوابتون رو مینویسم💕
با هوس عاشق آن چشمه ی نوريم هنوز/وای و صد وای کزین مرحله دوريم هنوز/ديگران رهسپر ثابت و سياره شدند/ما بر این خاک سیه مست غروريم هنوز/نه کمال از دگران دیده نه نقصان در خويش/ای زمان آينه بگذار که کوریم هنوز/زنده کش بوده و با مرده پرستي شاديم/این گواهي است که ما طالب گوريم هنوز/تکیه بر کار پدر کرده و بيكاره شديم/خرم از فاتحه ی اهل قبوريم هنوز/دوزخي تا نبوَد سوی عبادت نرويم/چه توان کرد که ما عاشق زوريم هنوز/راحت خويشتن از دست قضا ميجوييم/تشنه لب بر سر اين بركه ی شوريم هنوز "معینی کرمانشاهی"
ینظرم ارتباط سالم مشکلی نداره چون بنظرم دختر و پسر با ارتباط بیشتر میفهمن و کمتر آسیب میبنن و اینکه هرچه جلوشونو بگیریم بیشتر بسمت کارای اشتباه گام برمیدارن
نخیر عزیزم نزار با جنس مخالف دوستی کنه آخه چه لزومی داره خودمون بهتر میدونیم چون اون دوره ها را گذروندیم مشخصه دیگه برا چه غلطایی میخوان دوست بشن اگه خودشون هم خوب باشن پسره فریبشون میده همیشه مواضبش باش به شرطی که حس نکنه تو قفسه تا سنی که خودش واقعا خوب بد رو تشخیص بدند. دوره نوجوانی سخته ولی از ۱۷ .۱۸ دیگه خودشون روشن میشن