2777
2789
عنوان

نوجوانی

252 بازدید | 20 پست

سلام شما بار ارتباط دختر و پسر در سنین نوجوانی موفق هستید؟اگر آره تا چه حدی به بچه هاتون اجازه معاشرت میدین؟ واقعا این دوره از زندگی بچه ها به ما پدر و مادرا خیلی سخت میگذره

لحظه ها میگذرد ،آنچه بگذشت نمی آید باز ،لحظه ای هست که دیگر هرگز نتواند شد آغاز...                 سهراب سپهری

تو ایران زیاد جواب نمیده...سخته مدیریتش..اگه خارج از ایران بودم اوکی ام

_می شود این تن و این وطن باهم مهاجرت کنند؟با  آبادان و شیراز و تهران  ومازندران . با تمام بند بند این نقشه با تمام ذره ذره ی این خاک برویم یه گوشه دیگر دنیاو سرود زندگی خوانیم.بر فراز قله ی فردا !.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اگه بچه ای داشتم ‌

روشنش میکردم ک با جنس مخالفش دوست نشه

ک همش آسیب میبینه

بعدش هم ب خودش میسپردم.

میگفتم من روشنت کردم بهت گفتم.خودت انتخاب کن ک‌میخای آسیب ببینی یا ن

افکار منفی را کنار بگذار...یه سری به تاپیک هام بزن شاید ب:  اینم لینک چالش ناشناس اگر مشکلی یه سوالی داری بنویس اینحا میرم میخونم و توی تاپیک چالش ناشناس شات سوال شما میزارم و جوابتون رو می‌نویسم💕

آره اکیپ دوستانه مهمونی خانوادگی 

دست و پای بچه ها رو ببندیم  دو روز دیگه تو اجتماع نمی تونن زندگی کنن ضربه میخورن 

با معاشرت کردن قرار نیست اتفاق خاصی بیوفته

تو بخواهی می شود🌱.. اگه سوالی در مورد زبان انگلیسی داشته باشید میتونم کمکتون کنم

نوجوانی تا ۱۸ ساله؟؟

بله از ۱۳ تا ۱۹ ساله میشه teenager یعنی نوجوان بخاطر اینکه عدد 13 تا 19 به انگلیسی اخرشون واژه teen داره 

لحظه ها میگذرد ،آنچه بگذشت نمی آید باز ،لحظه ای هست که دیگر هرگز نتواند شد آغاز...                 سهراب سپهری

کلا هنوز توی کشور ما  ارتباط درست دختر و پسر  و فرهنگش ب وجود نیومده. زمان میخواد تا جا بیفته 

و اکثرا رل و رابطه اس

اگه ب این باشه ک توی سن نوجوونی، باهاش مخالفم

🥀زخم هایم را دوست دارم🥀آنها شاهدان اصلی هستند که چگونه شجاعانه زندگی کردم🥀
تو ایران زیاد جواب نمیده...سخته مدیریتش..اگه خارج از ایران بودم اوکی ام

درسته 

خودم ۱۷ سالمه اصلا موافق نیستم 

شما همسن دخترمی

اصلاً موافق نیستم

با هوس عاشق آن چشمه ی نوريم هنوز/وای و صد وای کزین مرحله دوريم هنوز/ديگران رهسپر ثابت و سياره شدند/ما بر این خاک سیه مست غروريم هنوز/نه کمال از دگران دیده نه نقصان در خويش/ای زمان آينه بگذار که کوریم هنوز/زنده کش بوده و با مرده پرستي شاديم/این گواهي است که ما طالب گوريم هنوز/تکیه بر کار پدر کرده و بيكاره شديم/خرم از فاتحه ی اهل قبوريم هنوز/دوزخي تا نبوَد سوی عبادت نرويم/چه توان کرد که ما عاشق زوريم هنوز/راحت خويشتن از دست قضا ميجوييم/تشنه لب بر سر اين بركه ی شوريم هنوز      "معینی کرمانشاهی"
اگه بچه ای داشتم ‌ روشنش میکردم ک با جنس مخالفش دوست نشه ک همش آسیب میبینه بعدش هم ب خودش می ...

حتی اگه زیر نظر خودتون باشه؟

آره اکیپ دوستانه مهمونی خانوادگی  دست و پای بچه ها رو ببندیم  دو روز دیگه تو اجتماع نمی ت ...

همینطوره ما نمیتونیم بچه هارو تو قفس بذاریم

نخیر عزیزم نزار با جنس مخالف دوستی کنه آخه چه لزومی داره خودمون بهتر میدونیم چون اون دوره ها را گذروندیم مشخصه دیگه برا چه غلطایی میخوان دوست بشن اگه خودشون هم خوب باشن پسره فریبشون میده همیشه مواضبش باش به شرطی که حس نکنه تو قفسه تا سنی که خودش واقعا خوب بد رو تشخیص بدند. دوره نوجوانی سخته ولی از ۱۷ .۱۸ دیگه خودشون روشن میشن

کلا هنوز توی کشور ما  ارتباط درست دختر و پسر  و فرهنگش ب وجود نیومده. زمان میخواد تا جا بی ...

در حد دوست معمولی بقول دخترم جاست فرند 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز