2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه توی گوگل داشتم چیزی سرچ میکردم که تاپیک های نی نی سایت اومد بالا ی چندتاش باز کردم درکما تعجب تاپیک خودم بود یکیش برای سال ۹۹ 

ک نوشته بودم نماز نمیخونم دیگه 

دلیل اون سوالی ک سرچ کردم رو انگار فهمیدم   

الان سه ساله بدبیاری دارم میارم 

یعنی ب خاطر اینه؟

همش هم حالم بده 

فقط چطوری شروع کنم واقعا واسم سخته خیلی سخته 

توروخدا انگیزه بدید نمازم شروع کنم .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شروعش سخته 

اما بعدش عادت میکنی 

کیدراما یه سبک زندگیه 😏😏                                       میشه برا من و خانوادم ۵ تا صلوات بفرستی؟ ❤                                                                                                     

نماز شکر گذاری و تشکر از خداست ،واسه حال خوبتم ک شده حتی اگه نمیخوای بخونی حداقل هرازگاهی لای قرانو باز کن و خدارو شکر و صدا بزن

میگفت: خدایا برای تموم روزمرگی های ساده ای که حوصلم سر رفت شکرت! چون میتونست آروم نباشه و کلی اتفاقای بد رخ بده.🌱

خانه بی نماز 

خانه ویران ه 

دل  و قلب بی نماز مریضه 

خانه بی نماز بی برکته 

و نماز کمر شیطان رو میشکنه 

بازم بگم از اثرات این واجب الهی 

که اگه اهلش باشی صد تا بلا دو تا میشه انشاءالله 

برا بحث نیومدیم،انشاالله برای رضای خدا.جواب ابلهان خاموشی. من آنچه شرط بلاغست با تو میگویم تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال. در هر حالی خدا رو فراموش نکنیم ، برای خوشنودی خدای مهربون کار کنیم ، نه برا دل خودمون و نه برای دل دیگران. که این است آخر عرفان .

میدونی منم سه سال نماز نخوندم یک شب خواب دیدم دارم توی یک حاله اتش فرو میرم و یکی با چهره خیلی زشت بلند بلند میگفت این داره جز ما میشه یعنی وقتی بیدار شدم فقط گریه میکردم بعدم پاشدم نماز خوندم النم بعد این همه سال نمیتونم بگم جا نزدم یک جاهایی نخوندم ولی باز دوباره برگشتم برای ارامش خودم