2821
2789

شهر ما از ٨٠٠ شروع میشه تا دو تومن

٨٠٠ دیگه خیلی ساده هس

قشنگم میدونم به زودی میای و بعد ١٢ سال منو بابا رو خوشحال میکنی😍👸👼 اگه امکانش هست برام دعاکنین😘 خدایا خودت هوامو داشته باش ؛من اونقدرام قوی نیستم،همش وانموده ... خدایا شکرت♡باورم نمیشه بعد ١٢ سال امروز ٣١ تیر١۴٠٢ بی بی چکم مثبت شد😍 انشالله که آزمایشمم مثبت شه شکرت خدای مهربونم ١ مرداد١۴٠٢ 😍 ایمان دارم که خودت هوامونوداری💚 بچه ها هرکی امضامو خوند بهم بگه برای خواسته دلش نادعلی بخونم. امروز 30 دی 1404 خدایا خودت کمک کن همونی میخوام بشه🙂

بستگی به مدل و پارچه داره 

اینکه کجا هستید هم مهمه، نرخ شهرای بزرگ و مزونا معمولا بیشتره

خدارامیشناسم ازشمابهتر/شماراازخدابهتر/خداازهرچه پنداری جداباشد/خداهرگزنمیخواهدخداباشد/نمی خواهدخدابازیچه دست شماباشد/که اوهرگزنمیخواهدچنین آیینه ای وحشت نماباشد

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

چرا لباس از مزون کرایه نمیکنی 

هزینه نکن بنظرم بعد واسه دفعه بعد تکراری بشه نتونی بپوشی

تیغ بُران گر به دستت داد روزی روزگار، هرچه میخواهی بِبُر اما نَبُر نان کسی !...📿💯🌏🤏
چرا لباس از مزون کرایه نمیکنی  هزینه نکن بنظرم بعد واسه دفعه بعد تکراری بشه نتونی بپوشی

فکر خوبیه،ولی قیمت مزونا فکرکنم  بالا باشه،عروسی درجه یک نیست نمیخوام اونقدرا خرج کنم

فکر خوبیه،ولی قیمت مزونا فکرکنم  بالا باشه،عروسی درجه یک نیست نمیخوام اونقدرا خرج کنم

خب یه چی متوسط بگیر فوقش بشه ۵۰۰ فووووقش شایدم کمتر 

براچی بری هزینه کنی بالایه ۸۰۰ 

اینجوری هم هر دفعه ی چی میپوشی هم هزینه زیاد نکردی

من همش میرم مزون واسه جشنا و عروسیا  

تیغ بُران گر به دستت داد روزی روزگار، هرچه میخواهی بِبُر اما نَبُر نان کسی !...📿💯🌏🤏
فکر خوبیه،ولی قیمت مزونا فکرکنم  بالا باشه،عروسی درجه یک نیست نمیخوام اونقدرا خرج کنم

اصلا بالا نیست 

لباس پف براق پرنسسی کرایه اش ۸۰۰ تومان 

تو فوقش  لباست بشه ۴۰۰. یا ۵۰۰ 

البته من اهوازم دیگه قیمتا شهرایه دیگه رو نمیدونم

خب یه چی متوسط بگیر فوقش بشه ۵۰۰ فووووقش شایدم کمتر  براچی بری هزینه کنی بالایه ۸۰۰  این ...

ایکاش زودتر تاپیک میزدم،اینقدر عجولم زود رفتم پارچه رو دادم بهش🤦🏼‍♀🥴دیگه هم روم نمیشه برم پسش بگیرم

2823
2791
2779
2792