_sorme_ مدیر عضویت: 1397/06/19 تعداد پست: 420 عنوان کسی بوده کاری کنه بچش چشم رنگی بشه؟ | مشاهده متن کامل بحث + 240 بازدید | 25 پست سلام دخترا و مامانامیگم یه سوال منو شوهرم و خانواده هامون اکثرا چشمامون قهوه ایهکسی بوده اینجوری باشه و مثلا میوه خاص یا چیز خاصی مصرف کرده باشه تو بارداری بچش چشم رنگی بشه؟ جوری سرنوشتمو میسازم که خدا بگه بنده ی منه ها 1402/01/27 | 19:02 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
اسکارلت۱۹۹۹ عضویت: 1402/01/10 تعداد پست: 877 نبابا ژنتیکیه ربطی به اینچیزا ندارعچشم مشکی خیلیم قشنگه به ما چشم مشکیا برخورد😐🤣❤ 💖🕊
lili90m عضویت: 1397/08/06 تعداد پست: 40691 من شنیدم آب دریاچه ارومیه 😐😐😐مد نشه صلوات 😂😂از فردا خانمای سایت به سوی ارومیه رووونه میشن اگه خدا بود ما این همه درد نمیکشیدیم 🫠
_sorme_ مدیر استارتر عضویت: 1397/06/19 تعداد پست: 420 نبابا ژنتیکیه ربطی به اینچیزا ندارع چشم مشکی خیلیم قشنگه به ما چشم مشکیا برخورد😐🤣❤ مشکی ک خاصوجذابه ولی همه چشامون قهوه ایه جوری سرنوشتمو میسازم که خدا بگه بنده ی منه ها
ftme1382 عضویت: 1397/10/04 تعداد پست: 22936 😐😐😐مد نشه صلوات 😂😂از فردا خانمای سایت به سوی ارومیه رووونه میشن 😂😂😂وای
دکترمدافعــحقوقـــبش عضویت: 1402/01/13 تعداد پست: 1419 نبابا ژنتیکیه ربطی به اینچیزا ندارع چشم مشکی خیلیم قشنگه به ما چشم مشکیا برخورد😐🤣❤ والا مخصوصا چشم مشکی درشت 😌
نیلوفرخانوووم۵ عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 17771 حالا آب دریاچه ارومیه از کجا گیر بیاریم😁 قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑
lili90m عضویت: 1397/08/06 تعداد پست: 40691 😂😂😂وای 😂😂ولا ...ینی خارافاتی هستن ایرانی جماعت اگه خدا بود ما این همه درد نمیکشیدیم 🫠
اسکارلت۱۹۹۹ عضویت: 1402/01/10 تعداد پست: 877 مشکی ک خاصوجذابه ولی همه چشامون قهوه ایه ن مال من مشکیه😛😂 💖🕊
_sorme_ مدیر استارتر عضویت: 1397/06/19 تعداد پست: 420 ن مال من مشکیه😛😂 من خانواده خودمو گفتم عزیزم جوری سرنوشتمو میسازم که خدا بگه بنده ی منه ها