2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سلام  عزیزم خوبین شما من یه دختر ۲۳ سالم. تو یه تایپیک نظرات شما رو دیدم برام جالب بود در باره قانون جذب. 

ولی من چند مدت انجام میدادم ولی برعکس برام میشد. سعی میکردم درون خودم رو مثبت کنم . ولی برعکس میشد. ولی به اتفاق هی بد فکر میکردم دقیق باز برعکسش اتفاق میفتاد و برام خوب میفتاد. 

و این که درباره ازدواج واقعا دلم میخواد   کسی همراهم باشه. بتونم کنارش به آرامش برسم و خیلی چیزای دیگه 

واین که  تو زندگی الانم هیچی کم ندارم  خداروشکر. 

خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤 

سلام عزیزم جهان به حس خوب وبدماجواب میده مثل کوهی که صداتوبهت برمیگردونه ببین دیدی بعضی ازدواج میکنن بدبخت میشن یااززندگیشون راضی نیستن برعکسش دیدی طرف همه جوره. خوشبخت شده همه میگن طرف خوش شانسه من قبول ندارم میگم چرا علت اینکه بعضی شانس نمیارن بعضی برعکس فقط ارتعاششون هست مثال شمامیشینی پای درددل کسی که  همسرش بهش خیانت کرده یافقیره بعدمیری پای یه فیلمی که داره خیانت همسرنشون میده خب ذهنت برنامه ریزی میشه به جهت منفی نظرت درباره مردا که بپرسن میگی مرداخیانت کارن درواقع شما دونفردیدی دوتافیلم ناجوردیدی ذهنیتت منفی شد خب حالا شمای نوعی درباره ازدواج که صحبت بشه چه نظری میدی براساس دیده ها وشنیدهات نظرمیدی راه های که باعث این اتفاق شده ببند آهنگ غمگین فیلم منفی آدمای بدبخت بیچاره اصلاسمتشون نروامااگه فیلم قشنگ عاشقانه که تهش قشنگ تموم میشه آهنگ شادومثبت گوش کن اول ذهنت آماده برای ازدواج موفق بکن یه مدت همین مثبت بودن تمرین کن اگه هم مثبت هستی نظرت درباره ازدواج مثبت هست واقعا که نصف راه رفتی نصف دیگش هم میگم چکارکنی

سلام عزیزم جهان به حس خوب وبدماجواب میده مثل کوهی که صداتوبهت برمیگردونه ببین دیدی بعضی ازدواج میکنن ...

اتفاقعا دیدم به ازدواج بد نیست و  طرف چیز های غمگین نمیرم. 

خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤 

سلام عزیزم جهان به حس خوب وبدماجواب میده مثل کوهی که صداتوبهت برمیگردونه ببین دیدی بعضی ازدواج میکنن ...

تو اون تایپیک حرفاتون خیلی خوب بود منم میخوام ویژگی های مثبت رو بنویسم روی برگه.