2777
2789
عنوان

فوری بارداری

94 بازدید | 9 پست

سلام دوستان خیلی ممنون میشم راهنماییم کنین من این ماه که پریود شدم مثه پریودای قبلی اصلن درد نداشتم انگار روزهای عادیه خونریزمم به نسبت کمتر و متوسط بود و طول پریودیم چهارروز بود که دوروزش لکه اومد دوروز. خون متوسط از قبل از شروع پریودی هی فشارم میوفتاد و حالم یجوری میشد صبحام که از خواب بیدار میشم انگار اسید معدم میخواد بیاد بالا حالم بهم میخوره گفتم علایم قبل پریودیه پریود شم خوب میشم پریود شدم باز همون علایمو دارم به شدت فشارم افت میکنه حالم یجوری میشه بعضی وقتا مخصوصا صبحا حالت تهوع دارم علتش چی‌میتونه باشه خیلی نگرانم ممنون میشم کمکم کنین

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بیبی چک پلیز

صددرصد نشون میده؟ اخه یکی از دوستای من باردار بود خودش نمیدونست بیبی چکم میزد منفی میشد رفت تست داد مشخص شد بارداره واس همون میگم یعنی مطمئنه؟