2777
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 360 بازدید | 45 پست
من پـوستم خیلی صاف و شفاف شده و پر...خیلی گرمم میشه و درحال پختن هستم یک عدد گل پسر دارم

خدا حفطش کنه عزیزم 😍منم حالا میخوام برم 5 شنبه یه سر سیسمونی ها بزنم تا انومالی 2 هفته دیگه مونده طاقت ندارم بنظرتون به حرف ان تی میتونم اعتماد کنم چون دستگاها پیشرفته شدن دیگه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم یه ازمایش غلضت خون حتما بده که خیالت راحت بشه سردی کف پا میتونه به گردش خون مربوط باشه

دکتر بهم گفت قندت لب مرز هستش ولی ازمایش دوباره ننوشت خودم میگم نکنه برای قند باشه البته خونمم سرامیک زیاد داره و کلا هم سردیجات میخورم 🥲یه چایی که میخورم کل وجودم.گرم میشه 

به من سونو ان تی احتماا دخمل داده توی 12 هفته و 3 روز تا نشستم بدون اینکه بپرسم گفت به دختر میخوره ب ...

فک کنم دختر مبارکه اخه من سر هردوبارداریم لرزش و سرما داشتم گ ی ختر دارم یکی دیگم توراهه😍

هفت هفتمه فردا سونوی تشکیل قلب دارم ❤❤

ای عزیزم پس هنوز خیلی زوده سر دخترت ویار هم داشتی اخه مال ان تی گفت دخمله من یکماه ویار داشتم بعدش خوب شدم اما مرغ و هنوز ک هنوزه نمیتونم بخورم 

خدا حفطش کنه عزیزم 😍منم حالا میخوام برم 5 شنبه یه سر سیسمونی ها بزنم تا انومالی 2 هفته دیگه مونده ط ...

نه اصلا😹😹😹

چون به منم ان تی گفتن دختره

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....
ای عزیزم پس هنوز خیلی زوده سر دخترت ویار هم داشتی اخه مال ان تی گفت دخمله من یکماه ویار داشتم بعدش خ ...

اره منم از مرغ بدم میومد و نمیخوردم تا ۴ ماهگیمم طول کشید ولی غذاهای دیگه رو میخوردم سر این انقد گشنم میشه ولی هیچی نمیتونم بخورم هیچیم دلم نمیخاد

عزیزم تو ازمایشت غلضت خون هم بررسی شد؟ جوراب نمیپوشی رو سرامیک؟

اره برسی کرد دکتر گفت همچیت خوبه کلا خونمون خیلی سرده قبل بارداریم همین مشکل و داشتم روزی 3 بار هم دوش میگیرم 🥲اکثرا هم لباس تنم نیست یا مثلا یه تاپ و شلواره