fatemehbghrzadeh مدیر استارتر عضویت: 1400/02/16 تعداد پست: 939 عنوان بارداری 360 بازدید | 45 پست میگم شما هم کف پاهاتون به شدت سرده ?من پوستمم امروز شوهرم میگفت انگار خیلی لطیف شده گرچه قبلنم جوش و اینا نمیزدم ولی خودم حس میکنک انگار اب رفته زیر پوستم بیاید بگید شما چه حالت هایی دارید من ماه 4 هستم 1402/01/27 | 16:54 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fatemehbghrzadeh مدیر استارتر عضویت: 1400/02/16 تعداد پست: 939 بعضیا صورتشون تو بارداری شفاف میشه اره حالا نمیدونم بعد صچرت من خراب میشه یا نه من اولا یه چند تا جوش کنار بینیم زد و پیشینوم ولی خوب چون قبل خواب تونر میزنم و این داستانا فرداش از بین میره
fatemehbghrzadeh مدیر استارتر عضویت: 1400/02/16 تعداد پست: 939 ولی خودم تو بارداریم صورتم لاغر شده بود زشت شده بودم منم صورتم لاغر شده و دراز اما وقتی رژ میزنم زیاد دیده نمیشه ولی اره 🥲
fatemehbghrzadeh مدیر استارتر عضویت: 1400/02/16 تعداد پست: 939 شنیدم خیلی ها لک میارن از ماه اول میارن یا نه چطوریه ?! بعد کف پا شما هم همش سرد بود تو بارداری من جنوبی ترین نقطه کشورم اما توی این فصل که اتیش میباره من همش جوراب پاکه بازم یخه
۱۳۷۵۱۳۶۷۱۴۰۰ عضویت: 1401/06/02 تعداد پست: 6593 میگن پسر صورتو لاغر میکنه من وابجی بزرگم حاملگیمون ۲ماه فاصله داشت هردومون صورتمون لاغر شده بود بچه هامون هم پسر بودن ولی خوشگلیمونو گرفته بودن دیگه
۱۳۷۵۱۳۶۷۱۴۰۰ عضویت: 1401/06/02 تعداد پست: 6593 شنیدم خیلی ها لک میارن از ماه اول میارن یا نه چطوریه ?! بعد کف پا شما هم همش سرد بود تو باردا ... نه من بدنم گرم بودنه الان کسی دیگه لک نمیاره اینقدر ویتامین میدن دوران بارداری دیگه لک نمیاری
yelloww عضویت: 1401/02/18 تعداد پست: 1693 نه من بدنم گرم بود نه الان کسی دیگه لک نمیاره اینقدر ویتامین میدن دوران بارداری دیگه لک نمیاری ... واقعا؟
fatemehbghrzadeh مدیر استارتر عضویت: 1400/02/16 تعداد پست: 939 میگن پسر صورتو لاغر میکنه من وابجی بزرگم حاملگیمون ۲ماه فاصله داشت هردومون صورتمون لاغر شده ب ... به من سونو ان تی احتماا دخمل داده توی 12 هفته و 3 روز تا نشستم بدون اینکه بپرسم گفت به دختر میخوره بیشتر 😅قرار بود جشن بگیرم ولی تا اومدم بگم نگو گفت 🤣دیگه ذوقم کور شد نگرفتم به منشی گفته بودم به دکتر بگه روی کاغذ بنویس ببرم لوازم تولدی ,😅
fatemehbghrzadeh مدیر استارتر عضویت: 1400/02/16 تعداد پست: 939 نه من بدنم گرم بود نه الان کسی دیگه لک نمیاره اینقدر ویتامین میدن دوران بارداری دیگه لک نمیاری ... نی نی شما پسر بود اره ?! من کف پاهام خیلی یخه 😄
fatemehbghrzadeh مدیر استارتر عضویت: 1400/02/16 تعداد پست: 939 نه من بدنم گرم بود نه الان کسی دیگه لک نمیاره اینقدر ویتامین میدن دوران بارداری دیگه لک نمیاری ... یه بلاگری میشناسم همراه من بارداره اما میگفت داره لک میاره الان اونم توی 4 هست
مامان_امیر_علی عضویت: 1395/10/08 تعداد پست: 31718 من پـوستم خیلی صاف و شفاف شده و پر...خیلی گرمم میشه و درحال پختن هستمیک عدد گل پسر دارم کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....
fatemehbghrzadeh مدیر استارتر عضویت: 1400/02/16 تعداد پست: 939 من میشم ذغال وا شما هم نی نی تون پسر بوده?! قبلا شنیده بودم دختر ادم و زشت میکنه ولی هرکسی و دیدم طبق تجربه پسر زیبایشو ازش گرفته دختر خالم پسر داشت ویار شدید داشت گردنش واقعا ذغال شده بود با اینکه پوستش برفی هستش و سفید بارداری از این رو به اون روش کرد