2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم

305 بازدید | 2 پست

از دیشب یهو سرما خوردم آب ریزش بینی و سردرد وحشتناک و حالت تهوع و ضعف .بینی هم کیپ شده بود نشسته خوابیدم .شوهرم هم سحر دید که دارم می میرم .حتی رفتم اتاق خالی خوابیدم اونا نگیرن. بعد از صبح تا دو ظهر زنگ نزد ببینه مردم زندم.من حتی شیفت هم نتونستم برم .دیگه ساعت دو پاشدم برم سرویس بهداشتی خوردم زمین .دخترم ترسید زنگ بابا ش زد اومد منو برد دکتر .تو مطب می خواستن سرم بزنن بهم .سه بار سوراخ سوراخ شدم.بد رگ هم نبودم ها .بلد نبود بزنه .وگرنه من پرستارم خودم .نشون میدادم از اینجا بزن می گفت تو کارت نباشه .آخر سر سرم و نتونست بزنه .بردم بیمارستان خودمون همکارام زدن .شوهرم هم به جا دلداری میگه خواهرمو اونقدر سوراخ سوراخ می کنی اینم عوض ش .بعد دید بد گفته گفت منظورم اینه مقاومت کن .منم گفتم من همیشه دفعه اول میزنم .اگه واقعا سوراخ میشن خوب بره جای خوب بزنن .به شوهرم میگم یه زنگ نزدی ببینی زنت مرده هست یا زنده .میگه سرکار بودم پیاده بودم .با برادر م هم بحث کرده بودم .گفتم اینا توجیح ه .بعد من و گذاشت خونه رفت .دیدم برگشت به سن ایچ بزرگ خریده .انگار من بچه م .من و گول بزنه 🤕من سر گرفتن وقت دکتر معروف دیروز با زبون روزه رفتم وقت گرفتم براش.احساس می کنم من و دوست نداره...

حالتو درک میکنم

بزرگوار خواهش میکنم لایک نکن. لطفا وقتی به کسی  تو نی نی سایت راهکار میدید برای زندگیش، حواستون ، ب کلمه کلمه جمله هاتون باشه چون توشه میشه برای اخرتتون. زبان ۵ سانت گوشته ولی هفتاد گناه رو یک تنه  میتونه انجام بده پس حواستون ب زبونتون باشه

بنظرم هیچ وقت گله نکنید که چرا حالمو نپرسیدی و ... بذارید طرف مقابلتون خودش حواسش بهتون باشع

من خودمم کار تزریقات بلدم گاهی برا اطرافیانم انجام میدم پیش نیومده کسی ناراضی باشه ولی اگه جای شما بودم هیچ وقت دیگه به خواهرش انجان نمیدادم پیش میاد خب یه روزایی رگ دیر پیدا میشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷